MODA     29.06.2017.

SAN SVAKE ŽENE: Unikatni, luksuzni, ručno rađeni nakit „My dream“

My Dream je atelje ručno rađenog nakita koji je sem Crne Gore, gde je i nastao, poslovanje proširio i na Srbiju, Bosnu i Hrvatsku. Ovaj atelje je od svog originalnog i unikatnog dizajna po kome je i poznat, napravio sada već prepoznatljiv brend i svaka žena od stila ima njihov barem jedan komad nakita. Njihove klijentiknje su sve devojke/žene koje vole i  poštuju originalnost i kojima je stil upravo takav.

Kako je nastao My Dream?

Iza brenda stoje rođene sestre Milica Plamenac i Sanja Pavićević, koje su u trenutku velike porodične tragedije pobegle u neki svoj svet, svoj san, u kojem su sačuvale sve osobe koje su „otišle“ u tom trenutku i lakše prebrodile taj period života. Uvek naglašavaju da je My Dream omaz njihovoj mami koja je im je i utkala ljubav prema ručnom radu još dok su bile devojčice i koja je nastavila da živi kroz njihove ruke.

Sta karakterise My Dream?

My Dream je brend nakita koji uskoro proslavlja svoju petu godinu postojanja. Od samog početka njihov izraz je bio originalnost i nešto što možda u početku nije bilo atraktivno, ali njihova vizija nosivosti vremenom je svaki komad njihovog nakita postavio u ‘must have’. Poštuju želje klijenata, ali samo u okviru My Dream dizajna. Ne rade kopije i jako poštuju svoje kolege koje imaju istu viziju poslovanja. Kažu da ih je samo originalni izraz doveo do tačke gde se sada nalaze i da ta prepoznatljivost je najveći uspeh za jedan brend. Jako vole svoj posao i svakoj svojoj klijentkinji posvete maksimum svog vremena. Kažu da su blagoslovene, jer su zahvaljujući ovom poslu dobile i iskrene prijatelje za celi život. Podrška porodice je takođe jedan od temelja njihovog uspeha.

My Dream komade nakita  karakteriše ručno šivenje. Njihovi čuveni rajfovi su rađeni tehnikom duplog šivenja gde igla prolazi kros dve perle, a vraća se kroz jednu. Dok za broševe, narukvice, ogrlice, minđuse ide nešto drugačija i jednostavnija forma. Svaki komad uz more strpljenja i ljubavi karakteriše estetika na najvećem nivou i svi koji kupe njihov komad kažu da  su lepši uživo baš zato što deluju uredno i što je kvalitet neizostavan. Od 1. maja njihove komade krasi i personalizacija.

Koliko se ostvario san My Dream-a?

Vrhunac njihove karijere je trenutna saradnja sa jednim svetskim poznatim brendom za koji rade 3 puta godišnje krune od kojih su neke već videle svoje svetlo na revijama. Za to je zaslužena internet prezentacija gde ih je otkrila skaut agencija za mlade dizajnere kojima je akcenat na originalnosti. Ove devojke i dalje rade na svojim snovima i garantuju svima koji žele da uspeju, da  uz konstantan trud, pošten rad i ogromnu ljubav  može  se ispuniti svaki san.

Njihova poslednja kolekcija Art Couture, čije vam slike predstavljamo, koja je inspirisana D&G brendom je rasprodata još sa najavom iste i jako su ponosne na taj editorijal koji su uradile na bajkovitim lokacijama Boke Kotorske sa prijateljima, takođe talentovanim ljudima u svojoj oblasti. Za šminku je bila zadužena Tina Gudelj, za frizuru Jasmina Šabic, fotografiju su prepustili jako talentovanom Nebojši Nišicu. Model i lice editorijala je bila njihova prijateljica,prelepa Olga Mitrović sa kojom unazad 2 godine osmišljavaju kako bi editorijal  trebao da izgleda. Sve to su upotpunile sa kreacijama iz Valentina Concept Stora i Salona venčanica „Na zrnu graška“.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ