LIFESTYLE     29.08.2016.

Romantični pokloni koje možete napraviti sami

Uvek je pravo vreme za romantiku i iskazivanje osećanja prema voljenoj osobi. Ne morate da čekate rođendane, godišnjice, dan zaljubljenih ili neki sličan “bitan datum” da biste bliskoj osobi dali poklon. Zašto ih za promenu ne biste bez ikakvog povoda iznenadili nečim neočekivanim, unikatnim i personalizovanim – napravljenim od srca.

Dajemo vam nekoliko ideja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za pravljenje originalnih, romantičnih poklona, a vi zasucite rukave i dozvolite svojoj kreativnosti da dođe do izražaja.

  1. Kompilacija pesama

 

Sigurno su vas  nekad neke pesme podsetile na osobu koju volite i inspirisale vas da ih pošaljete svom partneru. Zašto ih ne biste sakupili zajedno sa svim onim vašim zajedničkim pesmama koje oboje volite, i napravili vašu malu, jedinstvenu kompilaciju pesama. Uvek možete dodati i neke vaše zajedničke fotografije ili neku video poruku. A pravi bonus efekat ćete postići ukoliko napravite i personalizovan omot za CD na kom će biti smeštena vaša kompilacija. Možete nešto nacrtati, napraviti neki neobičan kolaž ili iskoristiti vaše fotografije i karte sa koncerata na kojima ste bili – mogućnosti su neograničene, pustite mašti na volju. I ne zaboravite da sa unutrašnje strane omota napišete spisak pesama sa nekim pratećim zanimljivim komentarima.

1. Kompilacija pesama

  1. Romantični kolači

 

Ko ne voli kolače? A pogotovu kad su pravljeni s ljubavlju i poklonjeni u potpuno neočekivano vreme. Izbor je neograničen, ali pokušajte da odaberete nešto što vaš partner voli. Možda je veliki ljubitelj voćnih poslastica ili ne može bez čokolade. Kada se odlučite za sastojke i vrstu kolača. eksperimentišite sa oblicima i dekoracijom. Poslužiće vam različiti kalupi za kolače, zanimljive korpice ili ukrasi koje možete sami napraviti. Igrajte se sa voćem, čokoladom, prelivima, i ne brinite se da li izgledaju savršeno – kakvi god da ispadnu, onome kome su namenjeni će biti idealni.

 2. Romantični kolači

  1. Kalendar sa mini porukama

 

Nekada su parovi svoja osećanja iskazivali u dugačkim pismima koja su uvek sa nestrpljenjem  iščekivana. Iako danas sa partnerom možemo komunicirati kad god poželimo zahvaljujujući modernim tehnologijama, i dalje se radujemo emotivnim porukama, pa makar one bile kratke i prožete emotikonima.  Ukoliko biste hteli da spojite pisanje pisama i užitak koji donosi dobijanje iznenadnih romantičnih poruka, idealno rešenje je pravljenje specijalnog kalendara sa mini porukama – po jedna za svaki dan u mesecu (ili čak godini, ako imate viška vremena). To mogu biti razlozi zbog kojih volite svog dečka, neki romantični citati, delovi vaših omiljenih pesama, podsećanja na zanimljive događaje iz vašeg zajedničkog života ili jednostavno neke blesave poruke koje su tu da nasmeju.

 3. Kalendar sa mini porukama

  1. Ljubavni kuponi


Kada vam ponestane ideja za pravljenje unikatnih poklona, uvek možete da se odlučite za set personalizovanih kupona koje vaš partner može da iskoristi kada god poželi. To mogu biti kuponi za, na primer, doručak u krevetu, propuštanje nekih kućnih poslova, masažu ili neke malo bezobraznije aktivnosti – izbor je na vama. Možete ih ručno praviti i pisati, ali takođe imate na raspolaganju  i mnogobrojne sajtove sa već pripremljenim besplatnim kuponima koje samo treba odštampati ili eventualno dopuniti po želji.

4. Ljubavni kuponi

Neki od predloga:

http://catchmyparty.com/blog/free-printable-love-coupons-couples

http://sarahhearts.com/2014-01-22/love-coupons/

http://www.iheartnaptime.net/printable-love-coupon-book/

 

  1. Uramljene mape


Ovo je još jedan jeftin, a unikatan poklon kojim možete iznenaditi svog partnera. Sve što vam je potrebno jeste prazan ram, makaze i nekoliko odštampanih mapa, Naravno, ne mislimo na bilo kakve mape, već na ona mesta koja su značajna za vaš zajednički život. To može biti mesto odakle ste, gde ste se prvi put upoznali ili poljubili, mesto gde ste počeli da živite zajedno ili gde ste zajedno putovali. Mape možete pronaći i na internetu, odštampati odgovarajuće delove i potom ih seckati na željene oblike od kojih ćete napraviti kolaž ili ih jednostavno iseći u obliku srca.

5. Uramljene mape

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ