LEPOTA&ZDRAVLJE     13.03.2018.

Revolucionarni tretman za kosu: botox!

Sigurno ste do sad već čuli da pored botoksa lica, postoji i botoks kose! Iako im je ime isto, ne postoji zapravo ništa drugo što povezuje ova dva tretmana. U botoksu kose se ne koriste iglice, a proizvodi neophodni za sam tretman su potpuno drugačiji.

Veoma je bitno da shvatite da  je botox kose kozmetički tretman za kosu koja pruža intenzivnu hidrataciju  i obećava da će joj vratiti sjaj, popraviti  oštećene vlasi i vratiti izgubljenu vlagu. Botoks kose nije tretman kao keratin ili drugih hemijski postupci  koji mijenjaju strukturu kose; naprotiv, botoks kose služi kao alternativa za popravku štete uzrokovane hemijskim tretmanima.

Kozmetika sa zvučnim nazivom Honma Tokyo odnosi se na brazilsku linije za njegu kose, koja se temelji na japanskoj tehnologiji. Linija sadrži mnoge proizvode, ali botox ove marke je izuzetan proizvod koji obećava trenutnu transformaciju vlasi iz beživotne u sjajnu i svilenu. Botoks za kosu donosi mješavinu proteina, ulja, kolagena, vitamina, i prirodnih kisjelina poput hijaluronske kiseline. Garantuje hidrataciju i njegu kose spolja i iznutra. Pomaže kod eliminacije peruti i psorijaze. Kosa postaje mekša, sjajnija i sprečava se dalje oštećenje vlasi. Sadrži bogatu formulu koja hrani već oštećenu strukturu vlasi i vraća je u normalno stanje. Botoks kose je konstruktivan tretman i nemoguće je da ošteti kosu.

Botoks za kosu nije obična hidtratacija, već je tu da obmota i učvrsti dlaku, kao i da joj da volumen. Kosa je složena pri dužini, odignuta od tjemena (ima volumen), savršeno je čista. Lako se raščešljava i nekako je prirodna, meka na dodir i sjajna. Sjaj je taj efekat koji se odmah uočava. Ovaj tretman je odličan za sve one koji imaju hemijski tretiranu kosu, ali i za one kojima je kosa isušena od feniranja, pegle, figara. Efekat traje od 10-20 pranja kose, a nakon toga se preporučuje ponavljanje tretmana.

Botoks za kosu Honma Tokyo dostupan je ekskluzivno u salonu ljepote „Femme Fatale“ u Mediteranskoj ulici u Budvi.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ