LEPOTA&ZDRAVLJE     31.12.2016.

Recepti i saveti za skidanje masnih naslaga

U ovim hladnim i zimskim danima nam se ne mili da odemo u teretanu i vežbamo, a kako je vreme slava odavno počelo i došlo vreme praznika, hrane ima u izobilju.

Međutim, svi nekako mislimo o tome kako ćemo skinuti sve masne naslage za kratko vreme ako do proleća budemo opušteni? U današnjem  tekstu vam predlžemo neka rešenja!

Naime, svi znamo da čarobne pilule za topljenje ne postoje. Isto tako znamo da je sve ono što nam stiže iz prirode najbolje i najzdravije. Pa tako je i današnji recept za napitak nešto što će vam biti od pomoći u ovim zimskim danima.

Sve što vam je potrebno za ovaj recept jesu ren, đumbir, cimet, limun i med.

 

Sastojci:

  1. 125 g rena
  2. 4 limuna
  3. 2 cm korena đumbira
  4. 2 kašičice cimeta
  5. 3 kašike meda

Najpre iscedite sok od limuna, potom usitnite đumbir i ren u blenderu I dodajte limunov sok, nakon toga dodajte med i cimet i mešajte smesu dok se sve ne sjedini. Smesu izručite u teglu i uzimajte kašiku smese dva puta dnevno pre obroka ili pre vežbanja, ukoliko niste lenji i redovno posećujete teretanu. J

Ponavljajte ovo tri nedelje a nakon toga napravite pauzu nekoliko dana.

Druga opcija jeste pakovanje od kofeina za sagorevanje masti. Glavni sastojak ovog pakovanja jeste zelena kafa koja, osim što pomaže sagorevanju masnih naslaga, pomaže uklanjanju tečnosti i toksinana kupljenih u telu.

 

Recept:

Skuvajte šolju zelene kafe (na 2 dl kipuće vode ide kesica kafe) i ostavite je da se ohladi. Kada se kafa malo ohladi, u mlaku tečnost umočite pamučne zavoje i njima zamotajte stomak. Držite ih od 15 do 20 minuta i nakon toga se istuširajte mlakom vodom.

Bilo bi dobro da pre ovog tretmana ispilingujete stomak nekim prirodnim pilingom od šećera i time ga pripremite za tretman.

Izvori fotografija: http://4.bp.blogspot.com/-beyyEJ7h3_w/UtLf_TXvoNI/AAAAAAAACBU/_rkgVj3vCF4/s1600/slaufovi-struk-vjezbe-mrsavljenje+01.jpghttp://kuducoffee.net/wp-content/uploads/2016/10/Green-Coffee-Bean-extract.png
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ