MODA     25.03.2017.

Prvi muškarac u Chanel kampanji: Pharell Williams

Modna kuća Chanel je izbacila novu tasnu u kolekciji proleće-leto 2017 i nazvali su je ‘Gabrielle’.  Ne postoji bolji način da se privuče pažnja nego ozbiljno dobrom kampanjom,  a naravno zaštitna lica su: Farel Vilijams, Kristen Stjuart, Kara Delevinj i Karolin de Megre.

Farel Vilijams je prvi muškarac koji je učestvovao u Chanel kampanji i  tašna je u napravljena u verziji od krokodilske kože. Modni stručnjaci su ovu saradnju već okarakterisali kao događaj godine. Karl Lagerfeld je izjavio da je izabrao baš Vilijamsa jer je hteo da pokaže da je ova torba dizajnirana za svakoga i da nije isključivo samo za žene. Takodje objašnjava da je torba inspirisana naočarima za virtuelnu stvarnost, koje takodje nose i muškarci i žene.

Chanel’s Gabrielle torba

Farel je veoma uzbudjen zbog ove saradnje i počeo je torbu da nosi i privatno. On je rekao da kada je počeo da je nosi u njoj ništa nije imao, samo je bio previše opčinjen njom, ali sada  već nosi telefon i ostale lične stvari i njoj.  Takođe snimanje za ovu kampanju je opisao kao veoma zabavno iskustvo i da je sa Karlom uvek fenomenalno raditi jer je najbolji u svom poslu i uvek zna šta želi.

Kristen Stjuart je učestvovala u make-up i ready-to-wear kampanji, nosila je takodje i nekoliko Chanel torbi. Ona je rekla da u svakoj saradnji sa Karlom Lagerfeldom uživa i da je pravo zadovoljstvo videti njegov izraz lica kada sve uspe na kraju snimanja.

Chanel’s Gabrielle torba

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ