LEPOTA&ZDRAVLJE     05.06.2016.

Prvi korak ka blistavom tenu: Čišćenje lica

Mnogi urednici magazina, beauty blogeri, kozmetičari i dermatolozi slažu se u jednom – čišćenje lica je prvi i najvažniji korak u postizanju i održavanju zdravog i lepog tena.  Za potrebe čišćenja lica dostupne su različite varijante – gelovi, kreme, tonici, mleka, pene. U poslednje vreme svet je osvojila micelarna voda, a mene Burra micelarni losion. Tonik i mleko, objedinjeni u Burra micelarnom losionu, čišćenje lica pretvaraju u uživanje, dok koža postaje čista, blistava i pripremljena za nanošenje svakodnevne nege.

13334505_10207736159419999_1122472944_o

Burra Pure Active micelarni losion odlikuje nežna tekstura koja omogućava jednostavno i efikasno čišćenje lica i predela oko očiju. Posebno me raduje to što micelarni losion ne ostavlja lepljiv trag i dodatni sloj masnoće na licu, što je nažalost bio slučaj sa pojedinim micelarnim vodama popularnih kozmetičkih brendova. Zaista, nakon nanošenja Burra micelarnog losiona koža je vidno osvežena, puna energije i potpuno spremna za nanošenje dnevne ili noćne kreme.

13349002_10207736154979888_1349326098_n

Burra Pure Active micelarni losion temeljno uklanja šminku koju svakodnevno nanosim – bb kremu, puder u kamenu, bronzer, hajlajter, ajlajner, olovku za popunjavanje obrva, maskaru, mat karmin. Kada sam u žurbi i nemam vremena za kompletan ritual čišćenja lica (pod tim podrazumevam obavezno umivanje) – bezbrižna sam jer Burra micelarni losion radi odličan posao. Uz dokazanu efikasnost u skidanju šminke i oslobađanju lica od nečistoća (koju garantujem ja), micelarni losion odlično hidrira kožu. Pogodan je za sve tipove osetljive kože.

Pravilno čišćenje lica u pet koraka

  1. Natopite dva komada blaznica Burra micelarnim losionom – sasvim je dovoljno par kapi proizvoda.
  2. Nanesite obe blaznice na kožu u predelu očiju kako biste otklonili blagim pokretima šminku sa očiju i kapaka.
  3. Pređite blaznicama preko čela, nosa, obraza, brade, vrata i dekoltea ne razvlačeći kožu, već blagim kružnim pokretima.
  4. Kožu lica očistite potezima od središnjeg dela lica ka kosmatom delu glave (npr. Jedan potez od nosa ka ušima).
  5. Natopljene blaznice Burra micelarnim losionom menjajte tokom čišćenja kože lica, vrata i dekoltea sve dok ne budu potpuno čiste.
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ