LIFESTYLE     30.08.2016.

Provedite vikend u predivnom okruženju i inspirativnom društvu – Womanary

Trodnevni seminar za žene Womanary održaće se u Opatiji od 7. 10. do 9. 10. 2016. Projekat je zamišljen kao spoj znanja, radionica, wellness trenutaka, mode i glamura kroz Gala večeru, a namenjen je ženi u svakoj životnoj ulozi.

Womanary objedinjuje sopstveni razvoj, odmor i zabavu. Takođe, objedinjuje duhovno i fizičko.

Womanary je lokalni odgovor na globalni pokret osveštavanja ženske snage i ženstvenosti, a njegov cilj je zapravo da žena ponovno postane žena bez da se mora dokazivati ili nadmetati s nekim, odnosno da bude sve ono što jedna žena zaista jeste, što zapravo pridonosi  muškoj populaciji, a u završnici donosi ravnotežu celokupnom čovečanstvu.

Predavanja i koncept osmišljeni su kao prilika da učimo o zajedništvu unutar sebe i oko sebe. Predavanja prate jedno drugo. Sve počinje zajedničkom radionicom, zatim promocijom knjige Pink Pen, nakon čega dolazi  poboljšanje sebe kroz radionicu po metodi Louise Hay, nakon toga pričaće se o međuljudskim odnosima kroz tehniku feng shui-a. Nutricionistica će  objasniti kako se hraniti kroz različite faze života kako bi hormonalni sastav bio u skladu s promenama kod žena. Na radionici „Ženski nos u vinu“ saznaćete kako se svi možemo usmereno koristiti intuicijom, a u nedelju Theta Healing tehnikom objedini će se sve uloge koje jedna žena ima u današnjem društvu. Na kraju sve što ste naučili iznećete van kroz pokret, glas, dodir u sklopu radionice „Woman, Live it!“.

Womanary osim što okuplja vrhunska predavanja koja nas uče o zajedništvu unutar sebe i oko sebe, ima i sadržaje za razonodu. Organizatori najavljuju brojne poklone, odmor i opuštanje u spa centru, tombolu, degustaciju vina, izlaganje novih modnih trendova i još mnogobrojna iznenađenja popraćena pesmom, plesom, smehom i veseljem kako bi gošćama pružili iskustvo za pamćenje, te im dali potrebna znanja i veštine za život kakav svaka žena zaslužuje.

Womanary će ugostiti Milenij hoteli, Opatija koji omogućava savršen spoj lokacije i odmora uz najviše standarde u hotelijerstvu, glamura, prijateljske atmosfere i kontinuiranih inovacija.

Sledite srce, verujte u sebe i snove toliko snažno da će na kraju celi svet poverovati u vas.

Prijave su obavezne do 5. 9. 2016., broj mesta je ograničen i s upitima se možete obratiti na službeni mail info@womanary.hr ili putem kontakt mobitela: 091/4832-284.

Osećate li da je ovo vikend samo za vas ili svoj rast želite podeliti s prijateljicama, članovima porodice, Womanary dolazi iz jednog mesta poznatog svima – iz srca i trenuci koji vas očekuju sigurno će ispuniti vaša srca ljubavlju, nadom, optimizmom, verom, toplinom, novim poznanstvima, uspomenama i srećom.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ