LEPOTA&ZDRAVLJE     21.06.2017.

Probudite strast! Strastveno crveni ruževi

Crveno, kao boja radosti, ljubavi i strasti. Neretko najdraža i najkorisćenija boja, bilo da govorimo o garderobi, torbama, kosi, donjem vešu i naravo- ruževima. Skoro sve devojke danas koriste crvni donji  veš u Novogodišnjoj noći, čuvši za to da je to sreća za početak nove godine i ispraćaj one stare.  Pogotovu kada imamo partnera, crveni veš je afrodzijak definitivni . Ali, tu ćemo se zaustaviti. Ono što nikada ne prolazi iz mode i uvek je rado korišćeno u skoro svim prilikama i koliko god godina imali, jeste crveni  ruž.

Crveni ruž nam dopušta i pomaže u tome da budemo lepe, izazovne i da izgledamo strastveno. Ma koliko zapravo nismo takve, crveni ruž će vizuelno pomoći. Ali nemojte očekivati da efekat bude potpun, ukoliko se ne potrudite da ruž kao i samu boju iznesete na pravi način.

Mnogi crvenu boju vezuju za nešto ekstremno, jako ali  on je možda i najnežnija nota u moru mnogih. Ne treba preterivati, što je važna činjenica za sve, ne samo za crveni ruž. On se ne može koristiti uz bilo šta, potrebno je voditi računa kako ne bismo izazvale kontra efekat i bile predmet ismejavanja.

212

Danas, mnoge devojke žele da izgledaju seksi, zavodljivo i kopiraju mnoge kako poznate ličnosti tako i starije devojke, ne razmišljajući o tome da li će kopiranjem drugih izgledati kao originali. Često se susrećemo sa totalnim kako modnim tako i make up promašajima, jer  ne prihvatamo činjenicu da pojedinosti nisu za nas. Crveni ruž je kako atraktivan tako može biti i jako odbojan kada se vidi na osobama koje ga ne znaju izneti ili koje pak previše odudaraju. Prejaka šminka na očima nikako se ne može kombinovati uz ovakav ruž, kao ni preterano jarka i drečava garderoba. Bitno je da vodimo računa na svedenosti našeg osnovnog izgleda, kako bi efekat ruža na našim usnama zapravo upotpunio sliku i bio pun pogodak .

Jako je dopadljivo kada se boja radosti uoči na devojkama koje imaju svetliji ten, tačnije-beo-. Iako je to veliki kontrast, one će uvek podsetiti na Snežanu, princezu bele puti i crvenog ruža. On se ne klasifikuje po tome koje je doba dana, savršen je bilo za jutro, bilo za veče.

Moj favorit je defitinvno mat ruž. Dugotrajan je, pruža pun efekat usnama i vizuelno je drugačiji od masnijih ruževa.

Svršeni glamurozni izgled, nežnost, seksipil, atraktvnost, zavodljivost-sve u jednom malenom čudu.

BUDITE VATRENE I NASMEJANE.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ