INTERVJU     21.04.2016.

Probudite kraljicu u vama! Intervju dizajnerki My dream nakita

Poznato je koliko nakit može da ulepša ženu! Isto tako je poznato koliko dame obožavaju perlice, narukvice, ogrlice … Milica Plamenac i Sanja Pavičević su sestre i dizajnerke My dream nakita, koje nisam imala potrebe da pitam čemu taj naziv ateljea, jer njihove kreacije su baš iz snova. S bilo kojim komadom iz ove divne stvaraonice uplovili biste u svoju bajku i sasvim sigurno bile ništa drugo osim kraljice.

  • Kada ujutru treba da pronađem šta ću da obučem, ja ….

Milica: Sve zavisi od raspoloženja i obaveza tog jutra. Ako idem na trening tu je neka udobna sportska kombinacija. A ako je to jutarnja kafica sa suprugom ili prijateljicama biram nešto ženstvenije ali udobnost je uvijek na prvom mjestu.

15-CSC_0038-01-02

  • Odevni predmet koji trenutno najčešće nosim je …

Sanja: To bi definitivno bile boyfriend jeans. Idu lijepo i uz štikle i uz espadrile (pošto ja nisam baš sportski tip,tj ne nosim patike ako ne moram).

  • Najznačajniji komad nakita koji posedujem je …

Milica: Mamin lancic sa početnim slovim njenog imena na privjesku. Nažalost ona nije više sa nama fizički prisutna ali je nosimo sa sobom svakodnevno i svuda.

Sanja: Slažem se sa Milicom. Neke mamine sitnice su najvrijednije stvari koje posjedujemo.

1-CSC_0024-02

  • Najbolji poklon koji sam ikada dobila je …

Sanja: Pjesma sa ilustracijom od mog sina i supruga. I riječi pune ljubavi  koje dobijam svakog dana od ljudi koje volim.

  • Kada tražim inspiraciju…

Milica: Ona nadje mene,tj nas. Trudimo se da slušamo uvijek neku svoju intuiciju pa makar u tom trenutku ona djelovala besmislena.Biti vizionar u ovom poslu je sjajna stvar, jer kada vidite nešto što će biti aktuelno za dvije godine i budete prvi u inovaciji nečeg što će kad tad postati trend je inspiracija koja je vas pronašla. To se odnosi na ručno šivene ‘statement’ ogrlice, broševe i sada jako aktuelne Queen i VIP rajfove/krune koje radimo u našem ateljeu. I njih smo uvele u trend kada i nije bilo naznaka da će se nositi jednog dana.

14-CSC_0029-01

  • Ako pogledate u moju torbu uvek ćete naći…

Sanja: Telefon,novčanik, rokovnik, labelo u boji i vlažne maramice.

  • Dizajniramo baš nakit zato što …

Milica i Sanja : Zato što smo se pronašle u ovom poslu.To je baš ono čemu smo težile da se ostvarimo jednog dana. Jos smo sestrinski zaokružile i učvrstile taj neki naš odnos. Iako živimo u dva različita grada i posao je nešto što nas obavezuje da se čujemo non stop i svakodnevno stvaramo nove ideje koje zaista timski realizujemo lako.

  • Radnja u kojoj ću sigurno uvek naći nešto da kupim je …

Milica: Zara.Svi mi volimo i težimo da imamo neki „high end“ komad ali ja zaista volim linije koje ima Zara i uvijek tamo pronadjem nešto za sebe sto ukombinujem uz bilo kakvu priliku.

  • Planovi za budućnost sa vašim ateljeom i nakitom iz snova …

Milica i Sanja: Planovi koje smo napravile na kraju prošle godine već su se ostvarili prije vremena. Posto polako zaokružujemo priču sa Crnom Gorom cilj nam je da se proširimo na region zbog ogromnog interesovanja. Još uvijek je u nacrtu idejno riješenje ali mi ne brzamo jer sad smo već u situaciji da nas je posao poklopio i da nam je slobodno vrijeme luksuz.

  • Savet za romantične princeze koje samim tim obožavaju My dream nakit ….

Milica i Sanja: Naše princeze su ustvari kraljice. Stalno naglašavamo koliko smo zahvalne na svu ljubav i podršku koju dobijamo od svake naše djevojke. Želimo im da uvijek budu čistih srca, dobrih misli i namjera. Jer ako je duša lijepa onda možeš da posjeduješ stil koji poželič.A zaista možemo reći da smo se okružile dobrim kraljicama i da ta  neka lijepa i čista energija privlači još više sličnih duša.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ