LIFESTYLE     28.06.2016.

Prirodne devojke- šta je to?

Zaista, šta je to?

‘Fabrike’ su očigledno preuzele posao ‘majke prirode’. Kada na ulici sretnete random devojku, zapazite li silikonske usne, grudi, veštačku kosu, veštačke oči ili pak nešto prirodno? Kopate li očima po njenom telu ne bi li našli nešto neprocenjivo, vredno respekta, a da pritom nije ništa od gore navedenog?
large (3)
Nažalost, izuzetno je teško u ovo vreme naići na devojku razdragane naravi, lepršave, nasmejane..Prirodno talasaste kose.. Preplanulu tek od zračka sunca. Bez ikakvih hemikalija na licu. Plastike u telu. Nećete verovati, ali POSTOJE! Ne daju titulu lepote ‘fabričkim devojkama’. Na kraju krajeva, pa čak su i zahvalne na postojanju plastičnih lutaka, jer njihova bozanstvenost, stvorena rukama prirode, a ne plastičnih hirurga, dolazi do punog sjaja!

One uživaju u svom stilu oblačenja. Verne su sebi, svojim željama, svom spoljašnjem i unutrašnjem izgledu. Ne prate slepo trendove koje propagira sadašnjica. Nose crveni ruž, jer se osećaju senzualno i ženstveno. Potpetice koje imaju ‘pristojne centimetre’ nose sa uživanjem… Skakuću, igraju. One vladaju potpeticama, a ne obrnuto! ‘Manje je više’, poštuju kada je nakit u pitanju, pa i šminka. Odećom otkrivaju samo delove, dovoljne da vas bace u razmišljanje- kakvo li se to umetničko, izvajano delo krije ispod odevnih predmeta…

Knjige čitaju, jer šire svoje vidike…Menjaju svet…Mišljenje…A, ne zato što je to puki trend.

O da, plakaće uz film. Pobesneće u momentu, na nepravdu. Ne zavide. Ne mrze nikoga. Previše su zadovoljne svojim zivotom i sobom, da bi primećivale tuđe živote.

large (1)

Ne prikrivaju pod velom laži i foliranja svoje emocije. Uživaju da ih dele sa drugima.

 

Ako vas, kojim slučajem, uzimaju fabrike  pod svoje okrilje, iskobeljajte se! Vi ste mnogo više od toga! Cenite sebe, pa i od svake svoje nesavršenosti napravite savršenost. Upotrebite maštu!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ