LEPOTA&ZDRAVLJE     18.12.2017.

Predlog Novogodišnjeg make – upa: trepavice u boji + glitter na usnama

Iako znamo da će većina djevojaka najviše pažnje prilikom prazničnog stilizovanja posvetiti izboru garderobe, ne smijemo zanemariti ni Novogodišnji make-up, koji uopšte nije nevažna stvar. Jedan od naših predloga su vještačke trepavice u boji i svjetlucave usne.

Sigurno znate da mnoge dame nose vještačke trepavice, a njihove čari poznate su svakoj koja ih je koristila. Vještačke trepavice upotpunjuju glamurozan izgled žene. Već nekoliko sezona one su gotovo neizostavne, kada je u pitanju šminkanje za neku posebnu priliku. Ukoliko volite ekscentričan izgled, možete da kombinujete trepavice u boji, što je naš predlog ovog puta. Otkad je šarenilo u modi, nema što dugine boje nijesu dotakle: od obrva, preko izrastka na kosi pa sve do usana. Neki trendovi nam se nijesu svidjeli, a neki su nas oduševili. Boje na trepavicama su zasigurno jedan od onih koji su nam zapeli za oko. Djevojke koriste maskare različitih boja kako bi postigle ovaj efekt, a 0vaj veseli i otkačeni ‘look’ je idealan za praznične izlaske.

Inspirisani prazničnom atmosferom i svetlucavim makeup-om koji se tada najviše nosi, usne su ovog puta svjetlucave! Idealne su za žene koje su hrabre i elegantno žele da privuku pažnju na sebe. Ako volite šljokice i sjaj, ovo će vam se sigurno svidjeti! Kako je Novogodišnja noć pred nama, obradujte sebe sa malo više sjaja, šljokica i svetlucavosti od uobičajenog. Svjetlucave usne su zadivljujuće i fantastične u svakoj prilici, a obezbijediće vam jedan moćan, sparkle momenat, koji će na elegantan način upotpuniti vašu odjevnu kombinaciju za Novogodišnji provod!

Frizura: Bojana, Vlado Beauty Bar

Make – up: Branka Bujisić za Inglot – Beauty Friend Magazin (Cosmetics Market, City Mall)

Suknja: iBlues (Bulevar Džordža Vašingtona 2)

Fotografija: Risto Božović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ