MODA     06.01.2019.

Poznate ličnosti koje su oduševile novogodišnjim stajlingom

Kao i uvek, i ove godine, kada se slegnu utisci sa dočeka volimo da prelistamo omiljeni časopis, pogledamo onlajn magazin, društvene mreže i vidimo kako su to naše poznate ličnosti proslavile doček nove, a ispraćaj stare godine.

Da se ne biste mučili sa pretragom za vas smo izdvojili najlepše odevene dame.

One osim što su same po sebi gracije, njihovi stajlinzi posebno naglašavaju to.

Pogledajte i ocenite.

  • Sanja Marinković

Prelepa voditeljka je ovaj stajling ipak izabrala za reprizu dočeka i možemo reći da joj crveno savršeno stoji. Sanja je žena od koje možemo videti kako zdrava ishrana, trening i održavanje tela i duha puno znače. Sigurni smo da za besprekoran ten, čistu kožu i divno telo može da zahvali svojim detox pićima. Obavezno posetite njen profil i vidite o čemu se radi ako još uvek niste upućeni.

  • Iva Štrljić

Ova talentovana dama osim što je primer kako pamet i lepota svakako mogu zajedno, oduševljava stajlingom. Tako da je i za doček slobodno možemo reći blistala u popularnim šljokicama.

  • Nina Radulović

Nini smo sigurni da ne može ništa loše stajati jer je neverovatno lepa i zgodna dama. Međutim ovaj stajling je za 10+ i svetski. Bravo Nina!

  • Vesna Dedić

Vesna je dama od koje sve mlađe koleginice mogu da uče. Pre svega šta je profesionalizam, a onda svakako i o stajlingu, držanju. Ova fantastična boja haljine ide neverovatno uz njenu boju kose, a cipele su tek pravi pogodak.

Sve fotografije su preuzete sa ličnih instagram profila.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ