MODA     26.05.2016.

Povratak stila sedamdesetih

Mi obožavamo moć cveća kroz modu 70tih. Pantalone s visokim strukom, pončo sa dizajnom cveća, čizme do članak. Žene su osnažene osećajem za modu, zavodiljive, veoma suptilne , ali moderne. Imajući sve ovo na umu, voleli bismo da ovaj dan, godina i sve unapred bude u bojama cveća, pa hajde da pogledamo čari mode sedamdesetih koje su opet u trendu …. 

Trendovi sedamdesetih

  • Mini suknje sa proštepanim delovima i rolka ili bodi s dugim rukavima uz duge ili čizme do članaka, skroz uz nogu , neutralnih boja, antilop…. I tako saga sedamdesetih deluje na tebe!

70s-fashion-accessories

  • Farmerke s dubokim strukom i dugmićima sa belom košuljom, tregeri od struka do ramena i kosa u talasima… Završite stajling sa štiklama.

70s-fashion-for-teenage-girl

  • Cvetni dizajni , pruge su vladali sedamdesetih godina prošlog veka… Savršeno za devojke koje vole da izlaze i za tople dane koji nam predstoje.

70s-fashion-for-teenage-girls

  • Kombinezoni tamnijih, neutralnijih boja, naravno uz cvetni dizajn, sa raskopčanim dugmićima do pupka, talasi u kosi i dobar, uočljiv nakit i osećaj sedamdesetih vas neće napustiti.

70s-Hippie-fashion

  • Hipsterske zvoncare u jakim bojama i šarama , laganih materijala, ističu obline dama koje su sigurne u sebe i hrabre.

70s-fashion-icons

  • Sasvim boemski i šik stajling za izlaske , dobijate ako uz dugu haljinu, divnih printova uz kaubojske čizme, a može i seksipilniji način uz čizme iznad kolena, kao i šešir, upotpunite jakim bronzerom na obrazima i isticanjem očiju.

70s-disco-fashion-style

  • Ne očekujemo da izgledate kao da radite u servisu za pranje automobila, ali gledajući ovu fotografiju i divne, pamučne vruće pantalonice, daju nam ideju za presexy izdanje za bazen. Možete ga nositi i uz bikini, ali savršeno bi izgledao i uz štikle.

70s-Fashion-Trends-for-womens

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ