MODA     08.06.2017.

Posetite drugi po redu Cruise Porter modni događaj!

Sa velikim uzbuđenjem Vas pozivamo da prisustvujete DRUGOM po redu CRUISE PORTER-u modnom događaju koji će se odrzati 18. juna, sa pocetkom u 18 časova, u Klinci Village Resort-u na Luštici.

Svoje Cruise kolekcije predstaviće Vam modni dizajneri iz regiona:

 

Ivana Nikolic

LIBUEL by Suzana Timotijevic

Amina Hasanbegović

Tijana Kosić

Za muzički užitak pobrinuće se Giselle bend svojim jazz, funky i soul notama.

Gastronomske delicije pripremiće nam prvi vegan i vegeterijanski pokret u Crnoj Gori, Piper’s Green, uz promociju novih linija vina iz Podrum Pevac.

Pored modnog ovaj događaj imaće i humanitarni karakter.

Potrudićemo se da zajedničkim snagama pomognemo tihu borbu koju naša drugarica ANA STAMENOV već nekoliko godina unazad bije sa Fridrihovom ataksijom.

Naime, za ovu retku bolest je tek nedavno pronađen lek ( Rapit Effect Natural Supplement / RENS HH ) čija će upotreba Ani omogućiti da, uz redovno uzimanje, ponovo prohoda!

Svojim dobrovoljnim prilozima na licu mesta i putem računa pomoći ćete da jedna mladost ponovo raširi svoja krila i da možda već naredne godine bude gost ovog događaja za koji udruženim snagama nastojimo da živi na Luštici i širi ideju o dobročinstvu.

Zajedno možemo sve!

 

Očekujemo Vas u Klinci Village 18.JUNA da zajedno uživamo u modi, muzici, ukusnim zalogajima i dobroj kapljici i pomognemo onima koji u nas veruju!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ