LEPOTA&ZDRAVLJE     18.12.2017.

POKLON za vas: Hada Labo Tokyo paket

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima jednu čitateljku obradovaćemo poklon paketom koji sadrži Hada Labo Super Hydrator i hidrantnu sheet masku za lice.

HadaLabo Super Hydrator je lagani, vodenasti gel koji sadrži tri tipa hijaluronske kiseline. Prodire u najdublje slojeve kože i sprečava dehidrataciju. Usporava proces starenja kože. Zahvaljujući laganoj teksturi ne ostavlja nikakav trag i odlična je podloga za šminku. Namenjen je svim tipovima kože, uključujući i osetljivu. Na svake dve sekunde u Japanu se proda jedan Hada Labo hidrator – uverite se i vi u njegove benefite po kožu!

HadaLabo sheet maska za lice za hidrataciju natopljena je sa 20 ml seruma, poboljšava hidrataciju i osvežava kožu. Predstavlja idealan beauty ritual u nezi kože. Namenjena je svim tipovima kože i pruža optimalan nivo hidratacije.

PRAVILA i USLOVI učešća u nagrađivanju:

#1 Za učešće u nagrađivanju prijavite se klikomna Like/Sviđa mi se ispod pinovane objave o nagrađivnju na Facebook stranicama OBA portala organizatora (JollyWoman i Kragujevčanka)

#2 Ostavite jedan komentar ispod objave o nagrađivanju na Facebook stranicama OBA portala organizatora

#2 Lajkujte JollyWoman i Kragujevčanka i pratite portale na Instagramu (JollyWomanKragujevčanka)

#3 Lajkujte HadaLabo Srbija i pratite ih na Instagramu

Nagrađivanje traje do subote, 23.12. do 10 sati i mogu učestvovati svi čitaoci sa adresom za prijem nagrade u Republici Srbiji. Srećno!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ