MODA     29.11.2016.

Pogledajte šta je za aktuelnu sezonu pripremio modni brend Marla

marla-confidence-12_s

Meseci, a ne sati, strpljivog ručnog rada, bili su potrebni da iz filigranskih vlakana najfinijeg konca za šivenje, nastanu čudesni prepleti mreža koji su postali detalj i deo unikatnih kreacija, nove Marla kolekcije za jesen/zimu 2016/17.

Kreatorka pod geslom “Building Confidence”, koji je ujedno i naziv samog editorijala i kolekcije, poručuje kako se samopouzdanje i poverenje, grade upravo na način kao i njene mreže, strpljivim, dugotrajnim i marljivim radom na sebi a formama ovih detalja, često asimetričnih, naglašava samosvest i slobodni duh, toliko potrebne, da svoj omiljeni odevni predmet s utaknutom dušom, sigurno i puni samopouzdanja ponesemo u društvo, na ulice i ovladamo atmosferom u kojoj boravimo.

Mreže su tako postale neizostavni eye catcher, koji umesto cipela i ostalih modnih dodataka lovi poglede i zadržava ih na samim kreacijama, koje su ove sezone nadahnute osamdesetima, prostrane, ležerne, udobne, u formi jumpsuita, oversized pulovera i suknji s naborima ali i vunenih jaknica, tunika i mekih slip haljina za razne dnevne i večernje izlaske. Marla tako svojom nosivom i edgy kolekcijom spaja nekoliko ovosezonskih trendova: forme i detalje osamdesetih, pliš i mreže, u vlastitoj stilskoj interpretaciji.

Autorska i art kolekcija „Building Confidence“ podsetiće svaku ženu na njenu unutrašnju snagu i snagu volje, elemente koje nipošto ne sme zanemariti u svojoj svakodnevici, kako bi samouvereno kročila kroz život, hrabro pratila njegove ritmove i jasno izražavala ideje i stavove.

Kolekcija, koja nije strogo sezonska već autorska i art, nadopunjavaće se novim komadima tokom decembra, prigodnima za praznične večere i izlaske, a ljubitelji ovog hrvatskog brenda moći će ih odabrati i naručiti na službenoj Marla stranici.

marla-confidence-3_s

marla-confidence-15_s

naslov-1

Design & styling: Nives Stepinac Grgurić, Marla
Fotografije: Ratko Grgurić
Model: Doris Šebestijan
MUA: Adrijana Stojanović, Salon za sunčanje i parfumerija Master

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ