MODA     05.12.2017.

Pogledajte koji su najaktuelniji modeli sunčanih naočara!

U modnom svijetu Gucci je ime koje već duži niz godina uživa veliku popularnost, a bombastična kolekcija naočara ovog brenda očarala je sve zaljubljenike u modu i postala apsolutni modni imperativ ove sezone. Trendi dodaci s potpisom Gucci prisutni su u gotovo svim sferama i modnim stilovima, pa uveliko vladaju društvenim mrežama, gdje krase profile raznih celebritya i Instagram blogerki. Sunčane i dioptrijske Gucci naočare omiljeni su modni pečat ove sezone, koji idealno zaokružuje svaki outfit, pa se jednako dobro uklapaju u sofisticirani poslovni look, kao i u urbani streetstyle.

 

Brend Prada je usko povezan sa konceptom savremenog luksuza i konceptom visoke mode. Pradin neumoljiv stil i inovacija proizvoda puni su razumijevanja za promjenu životnih stilova. Prada koristi materijale vrhunskog kvaliteta, razne detalje i kvalitetnu izradu za kontrolu kvaliteta kroz sve svoje kolekcije. Odvažni oblici i konstrukcija nadahnuti su snažnom ličnošću nove Prada žene, koja je predstavljena na pisti i u Pradinim kampanjama. Odraz Pradine vizije žene su je i novi model naočara, neobičnog oblika i ukrašen kristalima.

 

Ray Ban je predstavio fantastičnu kolekciju „BLAZE“ koja će zasijeniti sve do sada viđene modele. Flashmirror stakla, tj. efekat ogledala je već odavno u trendu i ove sezone sa dosta novih kombinacija boja. Kvalitet i vrhunski dizajn ovog puta su došli do izražaja u razigranoj kolekciji kojoj je teško odoljeti. Neki od najpopularnih modela, kao što su Clubmaster, Round i Shooter i skroz specifičan mačkasti model za žene dobili su novi izgled u pastelnim bojama. Ray Ban RB3580N predstavlja se ove sezone novom kolekcijom Blaze, koja ima specifičan mačkasti oblik upečatljivog dizajna. Ukoliko želite da ispratite modne trendove, ovo je pravi model za vas. Pomjerite granice i ove sezone budite moderni i buntovni.

 

 

Naočare: Optika „Optotim“ (radnje u Podgorici, Budvi i Baru)

Fotografija: Nikola Radović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ