LEPOTA&ZDRAVLJE     22.09.2017.

Pet načina da vam struk izgleda tanji

Skoro sve devojke žele tanak struk i vitko telo. Višak kilograma ume da iznervira i umanji samopouzdanje. Ali, za sve postoji rešenje, maker i  trenutno i samo vizuelno.

Volimo da eksperimentišemo  sa garderobom, te tako nije loše isprobati i neke od sledećih načina pomoću kojih možemo izgledati vitkije.

1.HALJINE NA PREKLOP

Haljine na preklop su upravo i osmišljene kako bi stvorile savršenu figure kod žene.

2.PEPULUM TOPOVI, JAKNE, HALJINE I SUKNJE

Danas se mnoge jakne kroje kako bi na neki način izvajale figuru, koja nije savršena i učinile je drugačijom. Pepulum topovi takođe doprinose tome da struk izgleda tanje i jako su elegantan detalj koji možete naći u skoro svakoj radnji.

3.TANAK KAIŠ

Široki kaiševi jesu u modi, ali nemojte zaboraviti na tanje kaiševe koji mogu postati Vaš najbolji prijatelj, naročito kada je u pitanju struk.

4.ZVONOLIKA SUKNJA

Ove suknje već na prvi pogled nose jasan znak zašto i kako smanjuju struk. Uz svetlije nijanse gornjeg odevnog predmeta efekat će biti još bolji.

5.STEZNIK

Steznik je naš većiti saveznik. Skriven je, diskretan, ali definitivno efektan. Koristile su ga ranije mnoge genaracije, još davnim, davnim vremenima, te je tako i danas ostao naš spas u zadnji čas.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ