LIFESTYLE     02.09.2016.

Otvara se prva trkačka zona u Beogradu

Prvi put u Beogradu biće organizovana trkačka zona za sve ljubitelje trčanja i maratona. Od 09. do 16. septembra. Pristanište će biti lokacija adidas BOOST ZONE u kojoj će svi zainteresovani moći da dobiju stručne savete o trčanju, da se informišu o Školi trčanja i da isprobaju neke od najtraženijih trkačkih modela adidas patika: Ultra Boost, Pure Boost X, Ultra Boost Uncaged, Energy Boost i u njima za najkraće moguće vreme istrče na traci 5 km.  Pobednika ovog takmičenja adidas vodi na Atinski maraton 13. novembra uz obezbeđen prevoz, smeštaj, hranu i kotizaciju za maraton. 

adidas trcanje (3)

U Boost zoni biće obezbeđene sprave za proveru snage i brzine, kao i mogućnost da se posetioci zabave kroz interakciju na društvenim mrežama.  Svi koji naprave zanimljivu fotografiju skoka na trambolini i postave je na svom Instagram profilu imaju mogućnost da osvoje članarinu za adidas Školu trčanja i da se pripreme za nove izazove i trke sa profesionalnim trenerima.

 

Trkačka Boost zona u trajanju od 7 dana ugostiće i neke od ličnosti iz javnog života, kao i maratonce i sportiste, a na raspolaganju će biti i treneri Škole trčanja.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ