LEPOTA&ZDRAVLJE     30.01.2018.

Otrov mladosti: smrtonosan za bore i znakove starenja!

Otrov: sastojak intriga, izdaja i ljubavnih napitaka. Otrov, koji čudesnim trikom, postaje eliksir mladosti. Diego Dalla Palma lansirao je inovativni, revolucionarni proizvod, koji eliminiše znakove starenja i sprečava mikrokontrakcije, nazvan „Otrov mladosti“.

Snaga ovog tretmana leži u µ-Conotoxin III, njegovom ključnom sastojku. Rezultat jedinstvenih i revolucionarnih naučnih dostignuća, µ-Conotoxin III koji proizvodi školjka Conus Seashell, jedan je od najefikasnijih otrova na svijetu. Proizveden u laboratoriji uz pomoć sofisticirane tehnologije genoma i lišen svog smrtonosnog otrovnog parališućeg dejstva, ispoljio je izuzetnu sposobnost da koži vrati gipkost i glatkoću odmah nakon upotrebe. Uklanja znakove starenja, minimizirajući čak i najdublje bore i linije. Opušta, ispunjava i glača kožu, uz intenzivno djelovanje.

Serum Youth Venom je protivotrov za bore, koji vam daje čudesnu ljepotu. Izuzetno je moćan koncentrat za glačanje kože, bogat supstancom µ-Conotoxin III, najnovijim patentiranim neuropeptidom pa, bez neželjenih efekata, intenzivno relaksira bore zahvaljujući moćnom otrovu koji proizvodi Conus Seashell, misteriozna školjka koja vjekovima živi u morskim dubinama. Njegov izuzetno visok nivo efikasnosti, klinički testiran, i njegovo 3D relaksirajuće djelovanje opuštaju mikrokontrakcije i redukuju broj, volumen i dubinu čak i najdubljih i kombinovanih bora. Ima teksturu koja se brzo apsorbuje, momentalno dajući osjećaj izglačane i tonifikovane kože. Za brže i dugotrajnije rezultate preporučuje se u kombinaciji sa serijom od 4 profesionalna tretmana u salonu.

Dokazani su vidljivi rezultati: 100% redukcija volumena bora, 100% redukcija dubine bora, 80% poboljšana kompaktnost i 70% uglačana koža i sjaj (testirano na 100% klijenata koji su ga probali da bi ga kupili).

Diego Dalla Palma „Otrov mladosti“, uskoro će biti dostupan i na crnogorskom tržištu, zahvaljujući Cacao Beauty centru iz Podgorice.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ