LIFESTYLE     29.04.2017.

OTKRIVAMO: Najveće muške laži

Sigurna sam da smo svi svesni činjenice da ne postoji muško – ženski odnos u kome nema laži, pa makar to bile i one sitne, bele laži. Statistika kaže da 75% žena i 71% muškaraca laže svoje partnere. U većini slučajeva, muškarci koriste laži iz najboljih namera – da spreče svađu ili ne povrede osećanja svojih partnerki.

Odlično ti stoji ta haljina, nisi se ugojila

Ovo je jedna od najvećih i najčešćih muških laži, koju muškarci koriste kako nam ne bi povredili osećanja. Svaka žena ima trenutke u kojima joj je samopouzdanje poljuljano i u tim trenucima želi da čuje kako izgleda savršeno. Muškarac će joj reći to što želi da čuje, čak iako nije istina, jer smatra da to nije razlog za svađu do koje bi u suprotnom došlo.

Razgovaraćemo o tome kasnije

Još jedna laž koju muškarci koriste kako bi izbegli započetu svađu i dali ženi dovoljno prostora i vremena da se smiri i zaboravi celu stvar. Dakle, kada čujete reč “kasnije“ znajte da to zapravo znači nikad.

Ne razmišljam o drugim ženama

Kada bi vam muškarac rekao da razmišlja o drugim ženama, da li biste odreagovale mirno ili biste totalno poludele od besa i naljutile se na njega? Upravo je to razlog zbog koga je ova laž jedna od najčešćih koju muškarci koriste. Bez brige, to što razmišljaju i fantaziraju o drugim ženama ne znači da će biti neverni.

Nikada te ne bih slagao

Sasvim je sigurno da će svaki muškarac koji ovo kaže upravo to i uraditi – slagaće vas. Oni ovom rečenicom pokušavaju da pridobiju vaše poverenje što, priznaćete, i nije baš najbolja taktika.

Nisam toliko mnogo popio

Ovo je nešto što će vam svaki muškarac reći kada izađe u provod sa svojim prijateljma, kako bi sprečio svađu prouzrokovanu vašom brigom za njega.

Koje biste laži još dodale na ovu listu? Pišite nam u komentarima.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ