LIFESTYLE     17.10.2017.

Organizacija ‘’Fortuna Rota’’ organizuje veliki, besplatni, otvoreni čas programa ,,Interaktiv Rota,,

Organizacija ‘’Fortuna Rota’’ organizuje veliki, besplatni, otvoreni čas programa ,,Interaktiv Rota,, , koji će biti održan 19. Oktobra od 18h u Šumatovačkoj 36.

Program ,,Interaktiv Rota,, je prilagođen svim uzrasnim grupama, sa ciljem kreiranja pojedinca svesnog sebe, svog položaja u društvu, odnosa sa drugima oko sebe i razvijanje međuljudskih odnosa.

Na samom predavanju, svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa tehnikama prevazilaženja treme, tehnike javnog nastupa, usavršavanje međuvršnjačkih veština, unapređenje govora tela i mnogim drugim interaktivnim veštinama koje nam pomažu da bolje razumemo i da se bolje snalazimo u svetu oko nas.

Nosioci programa ,,Interaktiv Rota,, su direktor i osnivač organizacije ,,Fortuna Rota,, Andrea Antić, master pedagogije prof. Miloš Radovanović i nagrađivani dramski umetnik Aleksandar Jovanović.

Organizacija Fortuna Rota se bavi edukacijom dece, mladih i odraslih u različitim sferama kulture – gluma, ples, pevanje, primenjena umetnost, škola stranih jezika, škola pokreta i sporta, radionice ‘’Mama I beba’’, DIY radionice i program ‘’Interaktiv Rota’’.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ