LIFESTYLE     01.03.2017.

ONI SU NEODOLJIVI: Tri najstrastvenija horoskopska znaka

Kako naslov najavljuje ‘najstrastvenije’ znakove horoskopa, verovatno ste to isključivo povezali u ljubavnom, iliti seksualnom, smislu.

Želimo da vam predstavimo one koji sa takvim žarom u sebi i željom, grabe ka stvarima koje ih zanimaju. Daju se maksimalno porodici. Izgaraju da budu uspešni u karijeri. Ali, i pre svega oni koji su strastveni u ljubavi.

 

 1. Škorpija.

Kao vodeći znak strasti, oni su zapravo vulkan emocija. Uživaju u njoj i dominaciji, iako je do njih teško doći. Kod njih je strast teško probuditi, ali jednom kada uspete, možete se samo uživanjima nadati. Vole igrice, i zbog toga vam sa njima nikada neće biti dosadno. Učiniće sve da vam oboma bude sjajno u krevetu.

 

2. Lav

 Lav. Sama reč kaže. Zver, što u poslu, što u krevetu. Jedno je sigurno, ako ih na bilo kojem polju zaintrigirate, završiće u krevetu sa vama. Strastveni su i u svađama, iako nemaju tendenciju ka tome. Teško ga je osvojiti, ali ako uspete očekuje vas erupcija strasti i veliku ljubav. Na poslovnom planu će sve uraditi da budu na tronu, jer su rođeni za to. Jednostavno su strastveni u svemu što rade.

3. Strelac.

Oni stalno tragaju za novim idejama, avanturama i iskustvima. Ta sama ‘strela’ predstavlja simbol želje da pronađu svoj put. Žive za uzbuđenja. Neumorni su i svemu se predaju sa ogromnom ljubavlju. Sa njima vam nikada ne može biti dosadno.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ