LIFESTYLE     24.02.2016.

ONE LIVE SERBIA, 13. MARTA U BEOGRADU

ONELIVE_005Srpska prestonica uskoro će biti centar najatraktivnijih dešavanja iz sveta fitnesa! Jedan od najpopularnijih fitnes festivala ONE LIVE zagrejao je mnoge svetske metropole, među kojima su London, Čikago,Tokio, a sada stiže i u Beograd. Kao deo velike globalne Les Mills turneje ONE LIVE SERBIA biće održan 13. marta 2016. godine u sportskom centru Šumice (Ustanička 125), pod pokroviteljstvom brenda Reebok.

ONELIVE_006

Učešće na festivalu je besplatno, a svi ljubitelji fitnesa svoje mesto mogu da obezbede prijavljivanjem putem zvaničnog sajta Les Mills Srbija & BIH (www.lesmills.rs/oneliveserbia) .

ONE LIVE SERBIA je jednodnevni fitnes festival koji će sa sobom doneti euforiju i eksploziju energije kakva se doživljava na najboljim svetskim koncertima. Svim uživaocima, vežbačima i instruktorima obećava potpuno novu dimenziju fitnes treniranja. Vrhunski tim ljudi, fenomenalni zvučni efekti i rasveta opravdaće titulu najvećeg događaja u regionu, a na vama je da se prepustite fitnes maniji i uživate.

Za takvu atmosferu biće zaslužni svetski poznati Les Mills prezenteri, Thomas Cerboneschi i Vanessa Vassallo, kojima će se pridružiti i najtalentovaniji domaći instruktori.

ONELIVE_002

Modni trendovi ispratiće festival, pa će zato jedna od najkreativnijih osoba koja podeli svoju “Mi smo #ONELIVE“ fotografiju, biti nagrađena vrednosnim vaučerom za kupovinu Reebok Les Mills opreme na iFit web shop-u (www.ifit.rs) . Atmosferi ONE LIVE SERBIA doprineće i volonteri, za koje je konkurs otvoren.

Satnica treninga ONE LIVE SERBIA:
12:00 BODYPUMP 97
13:15 GRIT CARDIO 16
13:55 BODYBALANCE 72
15:05 BODYJAM 76
16:15 BODYCOMBAT 67
17:25 BODYATTACK 92

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ