MODA     22.09.2016.

Ona je ikona stila – Viktorija Bekam

Da postoje uspešne , samostalne i besprekorno stilizovane žene nije ništa novo, dokaz za to je trendseterka i modna dizajnerka Viktorija Bekam, žena koja pleni svojim izgledom, i svako njeno pojavljivanje u javnost ostavlja bez daha.

Njen stil odiše ženstvenošću i elegancijom, i sa pravom možemo reći da je jedna od najstilizovanijih žena na svetskoj javnoj sceni.

Viktorija je svetsku slavu dostigla kao “Posh Spice” jedna od pet članica ženske pop grupe “Spice Girls”, nakon prestanka rada grupe započela je solo karijeru,  ali se na kraju posvetila modi, takodje je objavila i dve knjige, jedan modni vodič i jednu autobiografiju, a kako iza svake uspešne žene stoji i uspešan muškarac udata je za engleskog fudbalera Dejvida Bekama sa kojim ima četvoro dece.

5 6 7

U Londonu je otvorila radnju sa svojim modnim kreacijama, svoje modno carstvo je proširila linijom lakova za nokte Victoria Beckham, a u saradnji sa kozmetičkom kućom “Esree Lauder” nedavno je lansirala i svoju limitiranu kolekciju šminke.

Uspešne žene menjaju svet, one su te koje su hrabre,istrajne i odvažne , veruju u svoje ciljeve i teže ostvarenju istih, uspešne žene znaju šta žele, Viktorija je dokaz da se upornošću i napornim radom  postiže mnogo, ona je inspiracija drugim ženama.

Pogledajte zašto baš od nje treba da učimo o modi.

8 23 222

44

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ