LIFESTYLE     26.04.2017.

On je moćan, seksi i na dohvat ruke

Uspešni, snažni, moćni muškarci oduvek su privlačili posebnu pažnju nežnijeg pola, a ono što je uvek poseban afrodizijak kada su ženski ukusi u pitanju je strast za poslom koji oni obavljaju, osobite veštine i talenti koji doprinose da zrače posebnom harizmom kojom nas osvajaju. Srbija je svakako zemlja koja se ponosno može isticati zavidnim brojem upravo ovakvih mladih ljudi, ali ako provirimo malo van granica naše zemlje, videćemo da i u regionu postoji baš takav tip, oni, kako su ih neki definisali – ’predodređeni za velike stvari’.
Predstavićemo vam tri momka međusobno prilično različitih profesija i stila, ali ono što ih povezuje je veliki entuzijazam, pokretačka kreativna energija koju su uložili u svoje karijere, volja za stvaranjem, želja za uspehom i vera – najpre u sebe i svoj rad.
Mate Rimac je 29-godišnji hrvatski osnivač i direktor firme Rimac Automobili koji je nadahnutošću i jasnom vizijom postigao ogroman uspeh. Istakao se još u srednjoškolskim danima svojim inovacijama, kada je patentirao svoj prvi izum iGlove. Osvajao je brojne nagrade u oblasti elektrotehnike, te je dobio titulu najnagrađivanijeg mladog hrvatskog inovatora. 2009. godine osnovao je svoju firmu koja se vremenom razvila u inženjersku i proizvodnu, a koja uz vlastite automobile razvija i proizvodi razne prototipe za druge kompanije. Osnivač je i još jedne Greyp Bikes firme, koja se bavi proizvodnjom visokotehnoloških dvotočkaša. Na njegovom Instagram profilu rimac_automobili možete pogledati zadivljujuće izume. Momak koji zaista pleni i osvaja srca širom regiona i Evrope.


Nađete li se u Bosni, nećete moći ostati ravnodušni ukoliko sretnete Tarika Šečića, zgodnog, uspešnog fitness trenera, modela, savetnika za sve oblasti koje se tiču zdravog života, bodybuildera… On poseduje IFBB licencu – najpoznatije svetske federacije bodybuildinga i fitnessa. Na Facebooku ga prati čak 55 hiljada ljudi, a osnovni cilj mu je da građanima BiH, ali i šire podigne svest o zdravlju, ishrani, važnosti fizičke aktivnosti. Izuzetno je posvećen svom poslu i svakodnevno oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama izvajanim telom i fantastično osmišljenim treninzima. Tako da, drage dame, ako želite da baš sa njim sarađujete kako biste zablistale ovog leta, zapratite i njegov Instagram profil tarik.secicfitness i uverite se same u moćnost ovog muškarca ’iz susedstva’.


A za sve one devojke koje preferiraju umetničke duše, talentovani, mladi stvaralac iz Crne Gore osvojiće vas na prvi pogled. Vladimir Jovićević veoma rano otkriva svoju pasiju za slikarstvom, te nakon srednjoškolskog obrazovanja u Kotoru, upisuje Florence Academy of Art u Firenci. Istako se kao vrhunski talenat i nastavlja da predaje na Akademiji realističnog slikarstva u Italiji, a izlagao je i u inostranstvu. „Motivi Crne Gore i Boke su u meni“, izjavljivao je svojevremeno Jovićević, koji na platnu pokušava često da sledi ono što su radili crnogorski uspešni slikari. Ako ovog lete posetite Crnu Goru, verovatno ćete imati prilike da ga sretnete, jer se svojoj domovini rado vraća. Na profilu na Instagramu jovicevicvladimirart, možete uživati u predivnim slikama i delima koji su deo njegovog umetničkog stvaralaštva.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ