MODA     10.03.2016.

Od rokerke do glamura- Najbolje kombinacije sa kožnom suknjom

Kožne suknje su kul, a možete ih nositi uz bilo koju odeću. Koža čini da delujete šik I treba da imate takve detalje u svom garderoberu. Nosite ih sa čizmama do kolena ili patikama? Ušuškali ste košulju u nju ili imate džemper? Top ili običnu majicu? Kožne suknje su divna stvar, ali mnogi smatraju da je problematično odlučiti se kako se nose I sa čim se podudaraju.

  • Naborana koža

Ovo je komad visoke mode! Naborana kožna suknja uz košulju ili rolku, bilo da je suknja visokog struka ili ne, ide savršeno. Uz to obujte stiletto čizme ili štikle.

pleated-leather-skirts

  • Formalno

Kožna suknja može svakako da se nosi na poslovne sastanke i slično. Nabavite kožnu usku suknju do kolena i obucite je s košuljom uz par raskopčanih dugmića. Možete obući i kaput ili samo sako. Ne zaboravite da ne preterate s kožom.

Formal-Leather-skirt-outfits

  • Koža za partimanijaka

Uparite mini kožnu suknju sa crnim gornjim delom, ako želite da igrate na sigurno, a zavodljivo. Možete nositi crnu suknju sa živim bojama poput tirkizne, ljubičaste ili čak srebrne i zlatne. Sigurno ćete biti primećeni.

Style-Tips-on-What-to-Wear-with-a-Leather-Skirt

  • Nežan stajling

Kožne suknje su uvek bile povezane sa divljim i nevaljalim stajlingom, ali vi to možete preokrenuti. Za sladak i nevin izgled možete nositi suknju sa majicom sa Diznijevim likovima.

Style-Guide

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ