MODA     05.01.2017.

Obožavaju ga i poznate ličnosti! Idealan poklon za njega!

Pleteni džemperi nikad ne izlaze iz mode! Savršeni su za hladne, zimske dane, jer osim što pružaju toplinu i udobnost, idealni su za stilizovanje.

Ako na sve ovo razmišljate šta da poklonite voljenoj osobi, s obzirom da su pred nama praznični dani, ali i Dan zaljubljenih, mi vam upravo predlažemo ove jedinstvene džempere.

Osim što će vaš dragi dobiti savršeni modni komad koji će ga ugrejati i zbog kog će misliti na vas, možete ovaj džemper i sami isplesti i dati mu ličnu notu, poput prvog slova imena.

Čak neke od naših poznatih ličnosti obožavaju ovaj odevni komad, a moramo priznati i da im savršeno stoji. Procenite i sami! Obradujte vašeg dragog!

Jovan Memedović

Poznato je koliko Jovan obožava prirodu i sve što je vezano za nju. Tako da ne čudi zašto voli da nosi ovaj topli modni komad koji je postao pravi trend.

Miloš Biković

Mladi glumac, miljenik žena je takođe ljubitelj pletenih džempera. Biković je inače jedan od odlično stilizovanih glumaca, pa ne čudi što prati i ovaj zimski trend.

Ivan Bosiljčić

Poznati srpski glumac, zablistao je u dosta filmova, a sada je oduševio i praćenjem modnih trendova. Ovaj crveni pleteni džemper mu zaista dobro stoji.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ