LEPOTA&ZDRAVLJE     18.03.2017.

Nude: Ideje za savršen manikir

Bez obzira da li je u pitanju štras, geometrijski oblik ili šljokice, ukrašavanje noktiju je nešto što apsolutno svi volimo. Postoji toliko puno boja, oblika, tehnika, sa kojima se možete igrati, i učiniti sređivanje noktiju toliko zabavnim.

Predstavljamo vam nekoliko ideja kako to možete učiniti kada je u pitanju nude nijansa. Vaši nokti će izgledati toliko jednostavno, ženstveno, i atraktivno. Proverite i sami, pa sledeći put kada budete sređivali vaše nokte unesite malo  kreativnosti.

Dijagonalne linije

Ovo je neverovatna ideja za one koji nisu umetnici, a traže nešto neodoljivo, ali opet jednostavno. Potrebna su vam dva laka za nokte, jedan nude i drugi po vašem izboru – kao što možete videti, metalik roze boja se tako dobro uklapa sa nude nijansom.

Floralni detalji

Cveće je beskrajna inspiracija, a ukrašavanje noktiju nam omogućava da se igramo sa šarama, detaljima, bojama – bez obzira šta je, postoji toliko mnogo načina da unesete cveće kao detalje prilikom ukrašavanja vaših noktiju, isprobajte.

Nude + Šljokice

Šljokice su uvek dobra ideja, ali budite oprezni kada ih koristite – ovde primenjujte pravilo “ manje je više “. Najbolje bi bilo da šljokice nanesete samo na jedan nokat, baš kao na slici.

Nude & Bela

Romantično i slatko u isto vreme. Biće vam potreban nude i beli lak za nokte, a za detalje birajte zlatni lak. Koristite jasnu osnovnu boju kako bi nokti bili sjajni i lepi. Jedan nokat prelakirajte u belo, i preko njega išarajte srce, šare, ili neki drugi detalj po vašem izboru.

Nude + Tufne

Vrlo je jednostavno, prvo postavite jasan osnovni sloj, zatim iskoristite lak u crnoj ili metalik roze boji za stvaranje tufnica. Nisu vam potrebne nikakve posebne veštine kako biste ovo postigli, isprobajte i videćete da je ovo najjednostavniji manikir.

 

 

Izvor fotografija: pinterest.com
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ