LEPOTA&ZDRAVLJE     21.12.2016.

Novogodišnja make up ideja: Šljokice

Šminka za Novu godinu bi trebala da bude smelija i drugačija od svakodnevne. U vreme kada mat šminka drži standard, i ne postoji žena koja je ne voli, zašto ne bismo unele nešto zanimljivije?

Pretpostavljam da ima dama koje ne vole šljokice, ali zašto ne biste promenile svoju rutinu, pa bar ih probale u novogodišnjoj noći? Nikad se ne zna, možda ih i zavolite.

 

Senke sa šljokicama

 Ne morate se odreći ajlajnera, ali zašto umesto mat senke ne biste nanele neku zlatnu senku sa šljokicama ili pak neku ljubičastu? Da već u toj svetlucavoj noći i vaš pogled zablista. Ko zna ko bi mogao da se zaljubiti u isti.

 

Karmini sa šljokicama

 Toliko tamnih, mračnih boja viđam na usnama žena, devojaka. Nekako sve liče jedna drugu, i baš ozbiljno. Zamisite, novogodišnja noć, kreće vaša omiljena pesma, a vi uz blistav osmeh i primamljive šljokice na usnama, zapevate i očarate sve oko sebe.

Pokušajte, zašto da ne? Umerenost jeste ključna, ali zašto ne probiti barijere i probati nešto jače i življe?  Započnite praznike i Novu godinu, srećne, nasmejane i SVETLUCAVE.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ