MODA     09.10.2017.

Novi brend: Pistoli nakit

Nema tog stajlinga koji je potpun bez pratećeg nakita. Stoga, predstavljamo vam Pistoli nakit, koji dolazi iz radionice koja jednostavnost pretvara u čist luksuz. Svaki komad nakita ručno je rađen u juvelirnici gospodina Pistolija u Beogradu. Porodica Pistoli se bavi izradom i prodajom nakita i dragog kamenja u Beogradu već skoro dvije decenije.

Sam naziv brenda je prezime Pistoli, iz razloga što je jedan dio filozofije koji ih vodi u ovom poslu isticanje pravih vrijednosti, a porodica je ono što je svakako na prvom mjestu. Istovremeno, žele da se svaki korisnik njihovog nakita može pronaći u njihovoj juvelirskoj priči i postane član njihove male Pistoli familije, a ne samo neko koga će nakon par minuta nakon isporuke nakita zaboraviti. Brend je osnovan iz težnje da u vremenu kada nam se serviraju gomile nekvalitetnih proizvoda, dokažu da jednostavnost itekako znači klasu.

Nakit je inspirisan geometrijom, jednostavnih linija, a savršen je za različite prilike. Ono što Pistoli nakit izdvaja od drugih je ručna izrada i srebro izuzetnog kvaliteta. Po vašoj želji, svaki komad nakita može biti urađen i od zlata, a svaki cirkon može biti dragi kamen koji vi odaberete. U Pistoliju ističu jednostavnost kao odliku stila, a svaka faza u izradi za njih je podjednako važna i svakoj pružaju izuzetnu pažnju, kako bi konačan proizvod bio vrhunskog kvaliteta.

Pistoli je vaša priča. Neka bude jednostavna. Neka bude kvalitetna. I neka sija svaki dan. Pistoli, because there is beauty in simplicity. Od srca vam želim da postanete dio ove priče i da Pistoli postane neizostavni dio vašeg stila, nešto što se od srca daruje, srcem prima i o čijem se kvalitetu sa zadovoljstvom priča.

Fotografija: Nikola Radović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ