LIFESTYLE     12.09.2016.

Nova frizura – nov početak

Sve imamo one periode kad želimo neku promenu, sve nam je dosadilo. Za mene je promena frizure početak, nov list mog života.

Volim taj period. Pokrenem se, počnem da stvaram nove navike, da se trudim da nešto promenim. Osećaj je fenomenalan. Pogledam se u ogledalo, nešto se vidljivo izmenilo, a ono manje vidljivo tek dolazi.

Nije važno da li sam rešila da krenem na kurs jezika, plesa, šivenja, ili u teretanu, bitno je da sam shvatila da je promena dobra, i da će mi upotpuniti život. Nekad je su to velike stvari, važne odluke koje moram da donesem, a nekad su to sitnice.

Prosto, svi zapadnemo u neku rutinu koja počne da nas guši i sputava. Nemamo vremena za stvari koje nas zapravo zanimaju. Onda shvatimo da je vreme jedino što imamo, i da je na nama kako ćemo njime raspolagati. Nema ništa lepše nego uživati u sopstvenom životu i biti ispunjen.

Young woman with hair blowing across  her face

Young woman with hair blowing across her face

Iz tog razloga, periodično preispitujem svoj život, da li sam srećna, da li je sve kako želim da bude, da li ima nešto što bih volela da naučim, da li nešto nedostaje?!

Ne, naravno da nije uvek sve savršeno, ali u tome i jeste stvar, da stalno postoji nešto novo što bismo mogle da naučimo, probamo ili uradimo. Možda to bude i test za nas same koliko smo spremne da se menjamo da bismo bile srećne!

Počnite sa malim stvarima koje će vas motivisati da krenete dalje, da nađete svoj smisao i slobodu!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ