MODA     16.03.2017.

Njen stil oduševljava: Jessica Alba

Džesika Alba, prelepa tridesetpetogodišnjakinja, svima dobro poznata po glavnim ulogama u mnogobrojnim filmskim ostvarenjima. Takođe, ona je preduzetnica i mama dvoje dece. Pre deset godina proglašena je najseksepilnijom i jednom od najpoželjnijih žena sveta. Dovoljno je znati samo toliko i već je zamisliti kao super ženu. I sada, mnogo godina posle, ona i dalje važi za holivudsku ikonu stila. Ako biste je pitali u čemu je njena tajna da u svemu dobro izgleda njen odgovor bi bio ‘samopouzdanje’.

Njen stil je naizgled veoma ležeran i jednostavan. Preferira da nosi lepršave, duge suknje i haljine različitih dezena, i svemu daje svoj lični pečat zanimljivim torbicama, cipelama i ostalim asesoarima. S druge strane, na crvenom tepihu je prava diva, koja odiše elegancijom i prefinjenošću, i pleni pažnju svih prisutnih.

Suknje beskompromisno mogu da nose titulu vesnica proleća, a Džesika proleće najavljuje baš kako treba, upadljivo, šareno i ženstveno.

Mladim damama kojima se bliži vreme velike mature, momenta kada svaka od nas želi da blista, sa sigurnošću možemo reći da je upravo ona idealan uzor i izvor inspiracije. Uverite se i same:

 

 

Izvori fotografija: Celeb Mafia, The Alibi Files, fashion-utopia.com, FameFlynet pictures, BFA.com, stylewe, popsugar.com, aceshowbiz.com, Pinterest…
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ