LIFESTYLE     01.09.2016.

Nezadovoljstvo sobom ili recept za neuspeh

Koliko nam se samo puta u životu dogodilo da smo se susreli sa osobama koje večito emituju negativnu energiju, lose misli i ljubomoru! Isto toliko puta smo se zapitali u čemu je problem, tražili krivca u nama i situacijama, međutim, realnost je nešto drugačija. U današnjem tekstu nešto više o toj temi.

Za lepotu i utisak koji ostavljamo na ljude oko sebe potrebno je imati pamet, kulturu i vaspitanje. Ta tri činioca su ono što čini jednu ličnost. Lepota nije spoljašnja, ona samo može biti plus kada smo iznutra lepi.

18356519_xl-e1418051878485

 

Uvek prisutna negativnost, ljubomorni pogledi, loše misli i reči s kojima se svako malo susrećemo od strane većeg broja žena, al ii muškaraca, deo su ličnog nezadovoljstva.

Život kakav ne želimo, kilogrami viška, izgled, fakultet koji nismo sami odabrali, nemogućnost da pronađemo partnera su, zapravo, nešto što stvara nezadovoljstvo kod čoveka. Na tapetu si ukoliko imaš bilo šta od navedenog a da neko u okruženju to ne poseduje.

Zbog toga su uspešni ljudi na tapetu nezadovoljnim i neispunjenim ličnostima. Ličnosti bez stava, bez sposobnosti da u sebi pronađu kvalitete i zavole svoje mane skloni su tome da osuđuju uspešnije.

Zato nas to ne treba čuditi niti pogađati kada nam neko uputi loše komentare ili pokuša sputati u željama i snovima. To je odraz njihovih ličnosti i onoga što nose u sebi. Uz stav, pamet, karakter, kulturu i vaspitanje se može sve, a to je, nažalost, ono što se danas teško prašta ali se ceni, i tek će.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ