LIFESTYLE     23.03.2016.

Nesavršenost kao mana ili prednost?

Započnite dan bez proveravanja društvenih mreža i svog lica u ogledalu. Nisu potrebne potvrde kako biste se osetile vrednom ili posebnom, jer je sve ono što ispoljavate zapravo odraz onoga što sami mislite o sebi.  

O ženi su rekli… ,,Najlepša je žena u ljubavi ona za koju kažemo da je lepa, a ne znamo zašto.“

j

Samopouzdanje i harizma! Ko je ta devojka?
Ne treba pogrešno shvatiti modne trendove i po svaku cenu težiti da imate usne punije od Angeline Jolie, guste obrve kao Cara Delevingne ili struk Marilyn Monroe. Nije to univerzalni kalup namenjen čitavoj populaciji žena, već ono što je neke od njih izdvojilo. Svaka je po nečemu karakteristična, što treba da okrene u svoju korist i shvati kao deo sopstvene ličnosti. Nesavršenosti postaju oružje onog momenta kada ih prihvatite i prestanete da ih posmatrate kao nešto što vas sputava. Ako se vi osećate ugodno u svojoj koži, sve što će drugi videti je samouverenost, pozitivna energija i snaga. A nema ništa seksipilnije od jake žene.

f

Prvi utisak stvara se za samo nekoliko sekundi, a onda…
Fizičkim izgledom ostvaruje se prvi utisak, međutim kada dođe do upoznavanja, dalje neće zavoditi nova haljina, već stav i to kako je nosite. Treba zaboraviti na ,,top odevne kombinacije zbog kojih će poludeti za vama’’ i osloniti se na sopstvenu harizmu. Za svaki oblik figure preporučuju se odgovarajući krojevi odeće, ali je najbitnije da se vi u tome osećate prijatno. Kada shvatite da sa nekim u nedogled razgovarate i pritom je zabavno, niko više neće obraćati pažnju na višak kilograma ili izdužen nos. Štaviše, postaćete nekome beskrajno šarmantni i delovaće kao da vam baš to pristaje i da vas bez te ,,nesavršenosti’’ ne može zamisliti.

h

Negovana žena je lepa žena
Vodite računa o sebi, to nije luksuz, već ugodnost koju bi trebalo sebi priuštiti. Uredno, čisto i negovano nikada neće izaći iz mode, i svima je dostupno. To ne podrazumeva svakodnevna feniranja u salonima i preskupe kreme, dovoljno je izdvojiti vreme za sebe i u kućnoj varijanti. Napravite sebi ugođaj i ne odustajte od te navike.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ