LEPOTA&ZDRAVLJE     25.12.2016.

Neka vaša koža miriše na leto i sladoled i zimi

I ako ovi hladni decembarski dani prijaju pre svega zbog prazničnog raspoloženja oko nas, planiranih putovanja, momenata provedenih s porodicom, ali i samih zimskih mirisa toplih čajeva, vina, cimeta.

No za sve one, kojima pored svega ovog nedostaju topli sunčani dani i letnji mirisi, prirodna kozmetika Diva cosmetics je mislila na to.

U svoj široki asortiman ponude divne i provereno dobre kozmetike uvrstila je i Sheer Velvet, savršeni prirodan i kremast piling za telo na bazi ši i kakao putera i avokadovog, bademovog i maslinovog ulja.

Piling se na vlažnoj koži pretvara u mlečnu emulziju, a odmah po prvoj upotrebi ćete osetiti bogatstvo ulja i putera u njemu. Sa dodatim alantoinom i pantenolom, vašoj koži neće biti potrebna nikakva dodatna nega posle korišćenja.

U svom sastavu sadrži:

  1. fino mleven vulkanski prah i
  2. fino mlevene ljuske oraha

Ovaj piling možete naručiti u čak 6 mirisnih varijanti, ali ona o kojoj upravo govorimo je mirisna varijanta Gossip Time sa slatkastim mirisom sladoleda i kafe u kom se zapravo nalazi prava kafa.

Kao što ste već navikle, naš tim samo za vas radi recenzije prirodne kozmetike, a moramo reći da je ova ostavila zaista ogroman utisak na nas i da ćemo nastaviti samo za vas, da i dalje pišemo o Divinim proizvodima.

Do tada, uživajte u mirisu leta i na svojoj koži!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ