LEPOTA&ZDRAVLJE     05.10.2016.

Naspavajte svoju kožu uz vladare noćne nege

San je jedan od najvažnijih preduslova za dobro funkcionisanje celog organizma. No, istraživanja su pokazala da u današnjem modernom stilu života u proseku spavamo sve manje (oko 2 sata), što kao posledicu ostavlja tragove na našoj koži.

Umoran izgled kože, prevremeno starenje, sivkast izgled kože razlozi su da obratimo više pažnje na svoju kožu.

cremeprodigiuese_moisturisingnightcream_closed_flower

Ne treba zanemariti činjenicu da je koža jedan od najvažnijih organa, ali pored toga je i najveći. Njena površina zauzima čak 2 m2.

Kako starimo, ćelije kože su sve manje aktivne i sve se sporije obnavljaju. Ciklus obnavljanja počinje onda kada naš mozak utone u san. Stručnjaci kažu da je 8 časova sna optimalan period za regeneraciju ćelija kože. U periodu od 22h pa do 6h se ćelije 6-8 puta brže obnavljaju.

A kako nam dani postaju kraći, a noći sve duže pravo je vreme da svojoj koži pružimo sve što joj treba uz adekvatnu negu.

nuxellence_detox_detoxifyingandyouthrevealingantiagecream_white

Detoksikacija kože neophodna je u današnjem modernom načinu života koji je u potpunosti drugačiji od života naših predaka. Ubrzan tempo života, stres, cigarete, zagađena sredina, premalo sna dovode da se često osećamo loše, a time i naša koža poprima nezdravu boju i stanje.

Nakupljeni toksini pod uticajem negativnih spoljašnjih i unutrašnjh faktora poput duvanskog dima, UV zračenja dovode do zagađenosti kože usled čega joj je neophodna detoksikacija.

Dodatna 2 sata sna za umornu kožu

Ćelije kože svakodnevno stvaraju otpad.

Upravo je ovo jedan je od glavnih razloga zašto Nuxellence® Detox treba da bude naš partner svake noći. Omiljeni pratilac najlepših snova svih tipova kože i starosnih dobi.

 

Zahvaljujući Super-Detox kompleksu s ekstraktom albicije (drveta svile) i šećera dobijenih biotehnologijom, ovaj revolucionarni noćni fluid stimuliše detoksikaciju ćelija, dok cvetovi pasiflore, anchuse i maka u srcu ćelija obnavljaju oštećenu mitohondrijalnu DNK i pune kožu energijom.

 

Za obnavljajući beauty sleep…

 

Crème Prodigieuse®  Nuit Noćna obnavljajuća krema,  namenjena svim tipovima kože i starosnih dobi, predivna je post nega Nuxellence® Detox uz koji se upravo anti-age učinak udvostručava. Ono što krasi ovaj proizvod iz čarobne linije  Crème Prodigieuse® sa mirisom čuvenog Čarobnog suvog ulja jeste prisutvo proteina belog boba.

Ova viskokokvalitetna noćna krema uz dragocene antioksidanse poput plavog zvezdana, večnog cveta i ektrakta kakaa odličan je borac u borbi protiv slobodnih radikala, odnosno oksidativnog stresa koji uzrokuje starenje naše kože.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ