MODA     05.06.2016.

Narandžasta je nova crna! Upotpunite stil ovim savetima…

Razlog zašto narandžasta izgleda tako fantastično je , što pre svega ima neverovatnu sličnost sa zalaskom sunca. Šta još tako hipnotiše kao prelepi zalazak sunca koji odiše svojim misticizmom?

Možda je to nezaboravno romantično osećanje ili sam pogled koji opčinjava, ali šta god da je , uključivanjem ove nijanse u vaš orman možete obnoviti svoje fascinantne memoare.

orange-accessories-for-womens

I ako je sama boja živahna i odvažna i malo zastrašujuća kada razmislite s čime i kako da je uklopite, ali uz naše savete promenićete mišljenje…

  • Uklapa se sa žutom

Savršena kombinacija za leto jeste upravo narandžasta sa limun žutom. To je mešavina koja se uklapa u sve prilike, bio to bioskop, tržni centar ili plaža.

orange-dress-styles

Možete uklopiti dinja boje majicu sa farmerkama, belu haljinu sa narandžasto žutom torbom. Narandžastu haljinu sa žutim prslukom ili prekrivačem. Na vama je da odlučite…

  • Neverovatno ide uz teksas

Narandžasta haljina i teksas jakna je pogodak koji je odličan i za leto i jesen. Slična kombinacija može biti i sa teksas pantalonama, tj farmerkama i običnom narandžastom majicom, mada oblik majice ne igra bitnu ulogu, uz svaku će se složiti.

orange-double-denim-2

Uz haljinu i teksas jaknu, odlična završnica bi bile dobre čizme do članaka …

  • Narandžasta i crna se ne slažu

Izbegavajte ovu modnu grešku! Ove dve boje se slažu samo ako se maskirate za žurku za Noć veštica.

Jedini izuzetak može biti ako na crnoj marami imate narandžaste šare sa zelenim npr, ili ako na crnim cipelama imate narandžasto bele crte.

  • Ne preterujte sa narandžastom

Sasvim je ok da imate jedan komad odeće na sebi s ovom bojom, dok više od toga neće izgledati dobro. Pažnju treba da obratite i na nijanse narandžaste koju imate na sebi …

womens-orange-dresses

  • Savršeno ide uz belo

Ovakva kombinacija će definitivno privući pažnju gde god da ste.

womens-orange-fashion

Narandžasta haljina uz bele štikle ili beli blejzer izgleda neodoljivo… Ako na sve to dodate i dobar nakit, upotpunili ste vaš stajling maksimalno.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ