LEPOTA&ZDRAVLJE     20.11.2016.

Napravi sama: Serum za povećanje trepavica na tri jednostavna načina

Posebna čar lepote je u znaku raskošnih obrva, a svi želimo da imamo guste trepavice kao što su na našim omiljenim poznatim ličnostima zar ne? Savršene duge trepavice i besprekorne obrve su ono što želimo da imamo, pa hajde da pogledamo kako da sami napravite tri seruma za rast trepavica, koje je prilično lako napraviti. Uzbuđene? Naravno!

U ovom postu pokazaćemo pre svega prirodne i zdrave načine da dobijte ne samo na dužini, već i na gustini trepavica. Dok su veštačke trepavice odavno izmodele i mogu da dovedu do gubitka vaših, ovi serumi će samo ojačati i ozdraviti iste.

Recept broj 1

Potrebna vam je mala posuda, četkica za nanošenje maskare i po kašika kokosovog ulje, slatkih badema, ulja avokada, vitamin E. Pomešajte sve sastojke i ostavite da odstoje u frižideru. Sa štapićem za nanošenje maskare ovaj serum nanosite svako veče na trepavice, ali i obrve ako želite, i ostaviti ga da odstoji. Ako nanosite ovaj serum redovno vaše trepavice će dobiti na dužini i gustini!

how-to-grow-long-eyelashes

Recept broj 2

Možemo uvek čuti od poznatih kozmetologa kako postoje razni preparati za dobijanje ogromnih trepavica koje su uvek u modi. Ali ako se zainteresujemo za onaj prirodniji i zdraviji način, a svakako daleko jeftiniji, onda će vam svi preporučiti mix hladno ceđenih ulja. Svake noći nanesite mešavinu ricinusovog ulja, vitamina E i arganovog ulja i držite tako do jutra. Ovaj serum možete koristiti ne samo za trepavice i obrve, već i za podsticanje rasta kose.

Recept broj 3

Neophodna vam je mala posuda, četkica za nanošenje maskare, kašika ricinusovog ulja i par kapi ruzmarinovog. Pet kapi ruzmarinovog ulja treba dodati u posudu, a zatim kašiku ricinusovog. Dobro sve izmešajte i ostavite da odstoji u frižideru. Nanesite serum na obrve i trepavice svako jutro i veče, tri puta nedeljno, a zatim nakon što odstoji par sati, saprati ga. Za mesec dana dobijate fantastične diva obrve i trepavice!

beautiful-natural-lashes

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ