LIFESTYLE     21.12.2016.

NAPRAVI SAMA: Novogodišnje dekoracije

Vreme praznika je uvek vreme kada smo poprilično kreativni i kada nam različite ideje padaju napamet. Možda baš ovih dana razmišljate o nekakvim stvarčicama koje bi upotpunile vašu novogodišnju dekoraciju u kući ali ne znate gde biste to sve mogli pronaći. Zbog toga u današnjem tekstu dajemo nekoliko ideja za dekoraciju koju možete sami napraviti.

 

Ideja broj 1:

Imate obične bele sveće bez mirisa u kući i ne znate šta da radite s njima ikako da ih prilagodite ovim danima? I više nego jednostavno i brzo možete dati novo ruho običnim belim svećama.

Sve što vam treba jesu štapići cimeta koje ćete poređati oko sveće I vezati ih nekim ukrasnim konopčićem kako bi stajali.

Eto jedne brze i lake ideje koja će oplemeniti vaš zimski prostor!

Ideja broj 2:

Zvučaće čudno ali nakon potrošene rolne toalet papira, nemojte baciti kartončiće koji ostanu. Oni vam mogu poslužiti da napravite slatke kutijice za poklone.

Kako da napravite to, pogledajte na slici ispod.

Ideja broj 3:

Svake godine se na stolu nalaze slične, ako ne i iste salvete sa nekakvim prazničnim detaljima. Zbog čega ne biste upotrebili maštu i na sto poređali jelkice od salveta koje ćete sami napraviti? Na slici ispod možete videti postupak kako doći do jelkica od salveta i upotpuniti praznične večeri.

Nadam se da su vam ideje bile od pomoći i da ćete ih iskoristiti u ovim danima koji su pred nama!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ