LIFESTYLE     20.06.2017.

Najveći festival jutjub kulture Balkan Tube Fest za vikend u Beogradu

Regionalna jutjub zajednica broji sitno do početka trećeg po redu Mts Balkan Tube Festa koji će se održati u subotu i nedelju – 24. i 25. juna u Sava Centru.

Organizatori festivala očekuju još veću posećenost nego što je bila protekle godine kada je događaj posetilo preko 12.000 ljudi.

Milica Perić ispred organizacije Mts BTF-a i kanala KovalskA, u svom najnovijem vlogu je ukratko objasnila na koji način se dolazi do karata i šta će se sve naći za vikend na pozornicama Sava Centra: https://www.youtube.com/watch?v=mmdyolPjSEA

Organizacija uključuje, između ostalih i Dušana Srbljaka sa kanala PCAXE koji kaže da je ovogodišnja manifestacija dovedena na još viši nivo:

 

‘Celokupna organizacija se iz godine u godinu sve više trudi da uključi najrazličitije teme i da promoviše drugarstvo, lepo ponašanje i dobre primere kao i da pokaže mladim ljudima kako mogu na zabavan način predstaviti šta to njih interesuje, iskazati svoje mišljenje i prebaciti se iz pasivnog načina korišćenja u aktivne kreatore sopstvenog sadržaja.’

Jedna od učesnica i ove godine biće Ruža Rupić: https://www.youtube.com/watch?v=m0xIq8YhQ-k

Free to play računari, okršaji u Clash Royal-u, DJ-evi, druženje sa jutjuberima, nagradne igre, takmičenja i još mnogo toga su, pored zvaničnog programa, samo neki od elemenata najvećeg festivala jutjub kulture u regionu, stoga nabavite karte na vreme putem GigsTixa ili na blagajni Sava Centra.

 

I ne zaboravite – Raspust počinje na MTS Balkan Tube festu!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ