LIFESTYLE     18.12.2016.

Najlepše praznične melodije

Već nekoliko nedelja smo u prazničnom raspoloženju, a kako nam je ostalo još dve nedelje do novog poglavlja i Nove godine – posebno nas drma praznična euforija.

Pa tako nam se i plejlista menja. Sigurna sam da se u ovim danima svako od nas vrati u detinjstvo i ono vreme kada pevušimo ,,Jingle bells, jingle bells, jingle all the way…” ili ,,We wish you a merry Christmas, we wish you a merry Christmas…”

Zbog toga vam u današnjem tekstu predlažem nekoliko pesama, prazničnih, da upotpune užitke u danima koji predstoje.

  • Na drugom mestu moje plejliste je svakako čuvena pesma ,,Last Christmas,” koja će vas melodijom odvesti u daleke, snežne predele.
  • Neizbežna pesma svakog decembra jeste čuvena ,,All I want for Christmas is you.” Tako je ona danas prva na mojoj listi jer, složićete se, Božić nije Božić bez nje.
  • Svi ovih dana priželjkujemo beli Božić, pahulje u novogodišnjoj noći pa tako na treće mesto plejliste stavljam ,,Let it snow!” Ko zna, možda ga i prizovemo!
  • Kako sam već napomenula da maštamo o belom Božiću, u nadi da ćemo prizvati sneg, predlažem vam pesmu ,,White Christmas!
  • Dok sam učila španski, mnogo pažnje smo posvećivali božićnim pesmama, pa je tako ,,FelizNavidad” pesma koju ne propuštam u prazničnim danima. A izašto ne bismo malo i na drugim jezicima zapevali?
  • I za kraj ove praznične liste pesama odabrala sam čuvenu pesmu grčke pevačice DespineVandi ,,Xristougenna.”

Nadam se da će vam se dopasti i da ćete uživati u ovoj pesmi za Božić baš kao što sam i ja uživala.

 

Verujem da će vam ove pesme upotpuniti prazničnu atmosferu i da ćete uz najdraže I ovu plejlistu stvoriti nove trenutke i užitke koje ćete pamtiti!

Srećni praznici!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ