LEPOTA&ZDRAVLJE     07.06.2016.

Najlepša nijansa karmina za plavuše

Na naslove slične naslovu ovog teksta navikla nas je situacija na domaćoj beauty sceni. Ipak, često nam ultimativni vodiči za odabir najbolje nijanse ruža za usne  ostanu nejasni – svi ti topli tonovi, hladni podtonovi, mauve, nude nijanse, mat završnice, visoki sjaj…

Znate da je beauty zahtev Jolly devojaka uvek isti – pristupačnost i učinak. Zato vam danas predstavljam nijansu karmina koju koristim od oktobra 2015. godine – na poslu, u šetnji, u kafani, na fakultetu. Uvek i svuda.

Golden Rose Velvet Matte Lipstick u nijansi 10. Proizvod dolazi u simpatičnoj i prema mom mišljenju ekskluzivnoj ambalaži. Bordo boja sa zlatnim slovima i primesama crne – asocira na luksuz i simbolično – u potpunosti odgovara blagu koje skriva u sebi. Na početku ću napisati dve najbolje stvari u vezi ovog mat karimna – jako pristupačna cena i proizvod ne isušuje usne. Bravo za proizvođača i bravo za distributere.

13383901_10207758234211855_4726732_o

O kakvom proizvodu je reč? Boja: Crveno, narandžasto, roze, bež… zaista neopisiva boja. Da pokušam slikovitije: boja koja će na vašem licu naglasiti najlepše adute. Konkretno, meni po nanošenju Golden Rose Velvet Matte desetke oči dobiju intenzivniju plavo-zelenu boju i flekice na licu automatski postaju manje vidljive, dok su konture lica zaglađene i jako lepo naglašene (uz upotrbu bronzera, podrazumeva se). Tekstura: Kremasti su. Lako se nanose. Ne naglašavaju suve delove usana. Pigmentacija: Najbolja ikada. Jednim nanošenjem dobijem nijansu koja radi sve gore opisano. Postojanost: Oko tri sata. Izdržava kafu, plazmu, ispijanje vode. Karmin je obogaćen vitaminom E, tako da će savršeno negovati usne, mada ja uvek preporučujem obilnu hidrataciju balzamom pre i posle nanošenja mat karmina. Idealno je da balzam koji ćete koristiti za tu namenu sadrži ši buter, vitamin E, med, arganovo ili ulje suncokreta.

Ovo je nijasna ruža koja će, verujem, odgovarati i brinetama i crnkama, ali ja naočito mogu da zamislim kako ulepšava izgled svake plavuše koju poznajem.
I u maniru prateće fotografije – zaista je ekonomičnije i pametnije da imate jedan kvalitetan karmin, nego da impulsivno kupujete svako pakovanje čiji vam se dizajn učini interesantnim. Golden Rose je nešto što sigurno možte da priuštite i nšto što će vas očarati kvalitetom, teksturama i mirisima.

Swatchevi nisu priloženi, jer nisam uspela fotografijama da dočaram pravu nijansu proizvoda. Trk u najbližu parfimeriju ili drogeriju i pitajte za tester ovog proizvoda.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ