MODA     25.05.2016.

Najbolje odevne kombinacije s finala iz Kana

Najduža proslava mode i filma iz Kana se konačno završila, a mi vam predstavljamo najbolje odvene kombinacije … 

  • Maria-Victoria Dragus

Nemačka glumica izgleda elegantno nosi Schiaparelli visoku modu u najmirnijem tonu jorgovana. Bila je besprekorno odevena sa sve Boucheron nakitom. Frizura i šminka su išle savršeno uz njen stajling.

maria-victoria-dragus-at-cannes-2016

  • Izabel Goulart

Model Izabel Goulart je definitivno bila inspirisana haljinom Belle Hadid koja će sa svojom legendarnom crvenom haljinom ući u istoriju. Ali mislim da se niko neće ni najmanje žaliti nakon gledanja njene šetnje u divnoj Alexander Vauthier haljini. Ali da, sa ogromnim dekolteom i isto tolikim šlicem, sličnost sa sestrom Hadid je ogromna.

isabel-goulart-at-cannes-2016

  • Milla Jovovich

Glumica je bila manifestacija supermoći u Prada crnoj haljini. Skoro nevidljiva ogrlica i divna narukvica su bile dovoljne da glumica izgleda savršeno i da njena fantastična haljina dođe do izražaja.

milla-jovovich-at-cannes-2016

  • Alessandra Ambrosio

U prelepoj Zuhair Murad haljini, neobičnog rada, ovaj topmodel je , što uopšte ne čudi najpre istakao svoje duge noge.

alessandra-ambrosio-at-cannes-2016-1

  • Kristen Dunst

Spajdermen glumica je poznata po izbegavanju dramatičnih stajlinga. Boja kože i bela Maison Valentino haljina koja je privukla ogromnu pažnju na crvenom tepihu bila je samo još jedna manifestacija toga. Mi smo potpuno zaljubljeni u motiv čipke na ovoj divnoj haljini. Bila je dobra odluka dodati malo tamniji ruž na usne…

kristen-dunst-at-cannes-2016

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ