MODA     21.12.2016.

Najblistaviji momenti Adriane Lime na pisti

Žena koja oduzima dah gde god da se pojavi  i žena koja ne ostavlja ravnodušnim nikoga, ni muškarce ali ni žene. Na njenu lepotu i pojavu ne možete biti imuni.

Tako je lepa Adriana Lima na poslednjem pojavljivanju u Parizu pokupila brojne uzdahe i reči hvale na račun svog izgleda. U današnjem tekstu pogledajte koje smo to blistave momente Adriane Lime s piste izdvojili.

 

  • Jedno od svakako efektnijih i zapaženijih pojavljivanja ovog anđela bilo je 2013. godine na reviji kada se Adriana pistom prošetala u zanosnoj crvenoj kombinaciji donjeg veša i potpuno zaludela brojne gledaoce širom sveta.

  • 2014. godine, Adriana je pistom prošetala zajedno sa svojom koleginicom, AlessandromAmbrosio kada je za VS ponela neodoljivi plavi brushalter koji je izazvao divljenja i komentare vredne pažnje na račun pojave ovog Viktorijinog anđela.

 

  • Na VS reviji 2015.godine, Adriana je ponela neodoljivu crnu kombinaciju s krilima i još jednom pokazala zavodljivost, raskoš i sjaj kuće čije je zaštitno lice.

  • I za kraj, ukoliko ste propustili da ispratite njeno pojavljivanje na poslednjoj reviji u Parizu, podsetićemo vas. Složićete se da je opravdano što je pojavljivanje ostavilo mnoge bez teksta i da je u potpunosti zaslužilo svu pažnju.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ