MODA     11.02.2016.

Načini na koje ćete odabrati pravi veš za vas

12714130_10206877915718846_593652336_nKupovina donjeg rublja može biti jednako teška koliko zanimljiva. Dok šareni ukrasi i fensi rese mogu privući vašu pažnju i ucniti da ste našli pravi komad za vas, čim probate, skontate da to ipak nije to. Uvek treba da izaberete veš u kom ćete se osećati graciozno i samouvereno i da istaknete vaše glavne atribute.
Pogledajte naš vodič kroz odabir pravog donjeg rublja za vaš oblik tela…

1.   Pronđite vaš oblik tela
Imate li kruška, jabuka ili šargarepa oblika tela? U prepoznavanju vašeg oblika u mnogo ćete olakšati i odabir veša, jer će čipka i mreže na donjem rublju istaći, ali i sakriti prave delove tela.

find-the-best-lingerie-for-your-body
2.   Izaberite šta da se istakne, šta da se sakrije
Veš za izlazak? Poželećete komad koji će istaći vaš seksipil, zato birajte izazovne komade, koji ističu vaše atribute. Onaj koji ćete nositi u kancelariji? U ovom slučaju je potreban udobniji komad koji će vam biti podrška u dugom, napornom radnom vremenu. Uvek imajte na umu da nositi ono u čemu se osećate najprijatnije.

iflabh-l
3.   Isporbajte više opcija do donošenja odluke
Kako izabrati pravo rublje za vaše telo? Pa, probajte ih! Takođe isprobajte više materijala da bi videli u čemu se osećate najprijatnije. Drage devojke, tako najbolje možete utvrditi i model i materijal koji vam najviše odgovara.
Dakle sad kad je gotovo i zvanično imaš veš, problem je uz koju garderobu da ga uskladiš. Evo nekih saveta kako da uklopite donje rublje uz vaš outfit…

tumblr_nqjuulS7Z91tu84jjo1_500

Topovi, dukserice i majice
Oblikovani grudnjaci u obliku šolja se nose uz ove kombinacije. Ako je vaš dekolte širi ili su gola ramena onda je grudnjak bez bretelica prikladniji. Izabrali ste nešto bez rukava? Onda je kabriolet grudnjak prava odluka za vas.

tumblr_nzbwjegwo41tu84jjo1_500
Haljine i svečanije kombinacije
Grudnjaci bez bretela, čak i samo silikonski grudnjaci koji se lepe na vašu kožu su najbolje rešenje za ove stajlinge. Gaćice bez lastiša će vas oslobiti neprijatnosti ocrtavanja veša preko haljine i laganih materijala.

tumblr_nlfmnqxqWS1tu84jjo1_500

Ništa manje nisu bitne boje, možda su čak i presudne. Veš boje kože je definitivno najsigurnija varijanta, ali uvek uklapajte boju veša sa bojom odeće koju nositi. Zasigurno ne želite da se vaš print na gaćicama ističe preko bele odeće? Birajte sigurnije varijante, mirne tonove i nećete pogrešiti.
To je sjajno, zar ne? Sada znate šta da nosite ispod vaše omiljene odeće i možete ih probati bez ikakvog oklevanja! Imate stvarno prelepu, provokativnu crnu haljinu? Samo zgrabite vaš crni grudnjak, izaberite neki jednostavniji da povećate privlačnost. Zašto ne biste nosili satenski trim duž ivica,? Ili čak neki koji ima čipku da probudi romansu? Postoji mnogo ideja za kombinovanje, zato izaberite vama omiljenu i najprijatniju uz pomoć JollyWoman vodiča.

tumblr_nn0wfw4DGT1tu84jjo1_500

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ