LIFESTYLE     04.06.2017.

Način na koji se držite za ruke govori puno o vašoj vezi

Ako ste ikada bili zaljubljeni, znate koliko je lep osećaj kada svog voljenog uhvatite za ruku prilikom šetnje. Možda niste primetile, ali ovaj mali gest dosta govori o vašoj vezi I fazi kroz koju prolazite kao par. Pozivam Vas da otkrijete koje pravo značenje iza svih ovih različitih tipova držanja za ruku. Dakle, koji je Vaš?

 

1.Ako se držite za ruke na ovaj način, to znači da je vaša veza bazirana na naklonosti ali ne i na strasti. Takođe, partner koji inicira ovakvo držanje za ruke ima jaču ličnost i odlučniji je.

2.Ukršteni (isprepleteni) prsti simbolizuju strast i jaku povezanost između dvoje ljudi. Jako je važno da se oba partnera drže čvrsto. Nije dobar znak, ukoliko neko od partnera to radi previše opušteno.

3.Vezani prstići. Ovakav način držanja za ruke govori puno o nezavisnosti oba partnera. Sposobnost da poštujemo proctor i privatnost onog drugog.  Takođe, može značiti da partneri prlaze kroz teži momenat veze gde jedan možda i razmišlja o povratku na drugarski odnos.

4.Ako koristite pojačanje prilikom držanja za ruke, to obično znači da stvari između vas postaju ozbiljnije. Nažalost to nije uvek dobar znak, to takođe može značiti da postajete posesivni tip partnera.

5.Povezane ruke. Ovakav način je čest prilikom odlaska na neku proslavu ili važan događaj. Ukoliko se i svakodnevno na ovaj način držite za ruke, može značiti nesigurnost.

  1. Ovo može značiti da partneri nisu na istom mestu. Ko god povuče ruku pokušava da navede partnera da se brže donosi odluke nego što je inače navikao. To takođe može značiti da je jedan od parntera sit rutine u vezi.

7.Ukolilko Vaš partner izbegava držanje za ruke, to može značiti da on još uvek nema takvu vrstu osećanja prema Vama. Takođe to može biti znak stidljivosti  ili želje za privatnošću. Nemojte donositi ishitrene odluke i posmatrati svaki detalj vase veze, jer vervatno nemate razloga za brigu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ