LEPOTA&ZDRAVLJE     07.10.2017.

Moj pogled na svijet: Kenzo „World“ parfem

U Podgorici su sinoć, u prelijepom ambijentu hotela „Centre Ville“, predstavljeni parfem za muškarce Givenchy „Gentlman“ i Kenzo „World“, namijenjen damama. Predstavljanje parfema organizovala je firma „Promands“, distributer ovih brendova za tržište Crne Gore i Srbije, sa „Bar Kod Shop“ i „Beauty and the City“ parfimerijama. Kenzo art direktori Carol Lim i Humberto Leon udišu svoju viziju mode u svoj prvi parfem. Slika njihovog svijeta je: smjela, spontana, puna iznenađenja, zabavna i koloritna. Donose svijet koji slavi slobodu izražavanja, raznolikosti i kreativnosti. Ovo je razigran i dinamičan parfem, koji je odraz Kenzo duha. Kao jedna od najprepoznatljivijih modnih ikona Kenzo zbirke, oko sada prelazi u univerzum mirisa. Oko koje sve vidi je glavni zaštitni znak kolekcije i aludira na snagu trećeg oka i spritulanu zaštitu odzgo. Volimo ovu interpretaciju oka koje vas zaista informiše o svijetu, ali i ima moć da personalizuje vaš svijet. Oči su ženstve i moćne u isto vrijeme“, rekla je Carol Lim.

 

Dizajn ambalaže vjeran je Kenzo nasleđu i donosi bočicu napravljenu od crne gume, ružičastog zlata i opalescentnog materijala. Kreator novog Kenzo mirisa je priznati stručnjak za parfeme Fancis Kurkdjian, koji je još u svojoj petnaestoj godini prepoznao ljubav prema ovoj djelatnosti a sa 25 dostigao internacionalnu slavu. Ovaj brilijantni parfem je parfem sa uzuzetnim sjajnim tragom, istančanog mirisa, koji izaziva čula i stimulativno djeluje na dušu. Kao lijepi buket crvenih božura i egipatskog jasmina, ovaj parfem odiše notom senzualnosti razbijajući ženske stereotipe.

 

 

Energični i cvjetni Kenzo „World“ napravio je veliku buku u svijetu ženskih parfema. Reklamna kampanja je oličenje snage i energije, sve to zahvaljujući talentovanoj glumici Margaret Qualley. Glumica pokretima izaziva emocije ključanja tokom dosadne svečane ceremonije. Novi parfem Kenzo joj daje slobodu, kretanje po praznoj zgradi i prihvatanje neprirodnih poza. S vremena na vrijeme imate osjećaj da ona ima neku unutrašnju snagu. Reklamu možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=ABz2m0olmPg.

Ovaj parfem ekskluzivno možete naći u parfimerijama Bar-Kod Shop i Beauty & The City.

Fotografija: Nikola Radović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ