MODA     09.11.2017.

Moderna torba za savremene žene! Camelia Roma

Koliko ste puta samo poželele novu torbu? Koliko puta se zarekle da ćete kupovati samo kvalitetne torbe?I koliko puta pogazile svoju reč? Hiljadu. Milion. Ali ako se ipak vodite rečenicom bolje jedna ali vredna stvar onda nastavite da čitate tekst. Čak i ako ne razmišljate tako ovo će vas očarati. Poželeli  ste da sebi ili sebi dragoj osobi kupite  torbu.Onda ste krenuli u potragu za istom. Ipak uprkos velikom izboru niste kupili ništa.

Upoznajemo vas sa brendom koji osvaja. Camelia Roma.To je ono što tražite.

Izvor fotografije http://kathleenelizabethblog.weebly.com

U pitanju je italijanska marka  koja je svetu poznata po proizvodnji kožnih torbi. Svaki materijal je pažljivo biran. U proizvodnju tašni  Camelia Roma se ulaže mnogo truda. Dame koje u svojim garderoberima već imaju neku od ovih tašni izuzetno su zadovoljne. Klasično i moderno je ono što ih karakteriše. Neke od njihovih tašni mogu se nositi u  dnevnim varijantama ali neke su sjajne i za večernje izlaske. Pored gotovo savršenih  velikih torbi Camelia Roma se bavi proizvodnjom i malih torbica koje se mogu nositi preko ramena ali i pismo torbi.Sigurni smo da će vam se najmanje jedna od njihovih torbi svideti a nije daleko ni to da ćete se zaljubiti u niz torbi.

Kada je kvalitet u pitanju izuzetnog su kvaliteta i izgledaju jako skupoceno. Međutim da li to zaista i jesu? Da li je ovaj brend ipak previše skup za prosečan srpski ili pak balkanski budžet? Cene torbi se uglavnom kreću od 90€, pa sve do 130€. Ako se odlučite da sebi priuštite jednu kvalitetnu i modernu torbu onda je Camelia Roma tu za vas.

3.bp.blogspot.com

Njihovi proizvodi se mogu naručiti putem interneta, a poštarina zavisi od zemlje, ali i proizvoda koji naručite. Ukoliko želite da iznenadite neku damu i ulepšate joj neki trenutak onda će Camelia Roma biti pun pogodak. Camelia Roma ispunjava ženske snove.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ