MODA     31.03.2017.

Moda za žene u 50-im

Definicija lepe žene u 2017. godini više ne obuhvata samo mladu atraktivnu devojku koja ima sve najbolje adute. Moćne žene širom sveta sve više pokazuju da se sam način na koji određujemo lepotu može menjati, pre svega sa samopouzdanjem i voljenjem svog tela onakvog kakvo je! I upravo zato, danas možemo videti prelepe žene, prepune snage i lepote, čak i u njihovim 50im godinama, gde nas jasno uče da žena može biti prelepa i sa par bora, koje može nositi ponosno.
Pantalone sa dubokim strukom, elegantne košulje, malo crnog ajlajnera i crven karmin su samo jedna od kombinacija koje se mogu pripisati ženama u svim godinama, ali ipak, najviše damama koje sada već zrelo mogu da posmatraju sopstveno telo i da ne mare za tuđa mišljenja, na onaj način na koji su to činile pre samo koju deceniju.


Modni stručnjaci se takođe slažu da više nije toliko bitno koliko godina imate, već sam stav sa kojim iznosite to što nosite i preporučuju da se u 50. godinama žene fokusiraju na što prirodniji izgled, sa umerenom količinom šminke, a što se tiče garderobe, da je vreme da nose sve one elegantne stvari, koje jasno ukazuju da su žene kao vino – što starije, to bolje! Dakle, dugačke haljine, sa tamnijim bojama, otmene kombinezone sa kojima možete da naglasite vaše obline, kao i poneki aksesoar da doprinesete dinamici izgleda.


Ipak, najbolji savet za sve modne kombinacije bi bio da težite udobnosti, te da se vodite ovim ciljem prilikom odabira bilo kakvih odevnih predmeta, a što se tiče obuće, najpraktičnije su balentake, koje obogaćuju izgled, a ne iziskuju mnogo truda.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ